Facebook ia noi masuri importante in lupta impotriva Coronavirus

Facebook reclame masti dezinfectanti coronavirus

Facebook ia noi masuri foarte importante in contextul luptei impotriva Coronavirus, completand o serie de masuri care au fost anuntate de catre companie cu doar cateva saptamani in urma, si care trebuiau completate pentru ca oamenii profita de suferinta altora.

Facebook a decis sa interzica reclamele pentru vanzarea de masti chirurgicale, dezinfectante pentru maini, suprafete, sau chiar servetelele de acest gen, o masura extrem de buna pentru a opri specula celor fara inima care profita de situatie pentru jecmani oamenii care vor sa se protejeze.

Facebook interzice reclamele cu kit-uri de testare pentru Coronavirus, o alta mare problema, acestea fiind necesare in spitale, nu la vanzare fara control in reteaua de socializare, dar problema cea mai mare este ca unele dintre ele sunt complet false.

Europol a emis o avertizare zilele acestea prin care le spunea oamenilor sa fie foarte atenti pentru ca exista multe masti si dezinfectante false pe piata, care nu au vreun efect, politistii din Europa reusind sa destructureze niste retele mari de criminali care le vindeau, dar nu i-au putut opri pe toti.