HBO Max: Decizia DEZAMAGITOARE Anuntata Oficial de Companie

HBO Max a luat o decizie dezamagitoare pentru toti cei care asteapta lansarea platformei, iata ce a fost anuntat in mod oficial de catre cei de la HBO.

HBO Max coronavirus

HBO Max este unul dintre noile servicii de streaming care vor fi lansate in 2020, dar din pacate iata ca vine si o veste proasta pentru cei care asteptau cu nerabdare sa vada continutul de acolo. HBO Max a comanda un show special cu actorii din serialul Friends, care se reuncesc pentru o singura data cei de la HBO creand totul pentru a atage cat mai multa lume la serviciul care avea programata lansarea pentru primavara acestui an in cateva tari.

HBO Max comandase acest show special cu actorii din Friends si cu o cheltuiala mare, zeci de milioane de dolari, dar Coronavirus foteaza HBO sa ia decizia de a amana productia sa. Daca zilele trecute v-am spus ca Netflix a luat decizia de a amana productia pentru mai multe filme si seriale, ei bine iata ca acelasi lucru se intampla inclusiv cu HBO Max, Friends fiind “victma” cea mai cunoscuta, dar probabil au fost amante si alte productii.

HBO Max: Decizia DEZAMAGITOARE Anuntata Oficial de Companie

HBO Max trebuia sa aiba acest show special cu actorii din Friends disponibil chiar din ziua lansarii serviciului de streaming video la cerere, dar se pare ca asta nu se va intampla. Nu se cunoaste acum vreo posibila data la care show-ul special cu actorii din Friends va fi lansat, insa e posibil ca HBO Max sa fie lansat pentru oamenii din intreaga lume chiar si fara ca acesta sa fie oferit, insa cu toate sezoanele serialului disponibile totusi pentru ei.

“Surse spun că show-ul special nescriptat ar fi trebuit sa fie filmat lunea și marțea viitoare pe emblematica și fosta casă a emisiunii din lotul Studio Warner Bros. din Burbank. Având în vedere starea actuală a pandemiei globale de Coronavirus, producția va fi întârziata până la cel puțin luna mai. O dată formală de filmare nu a fost stabilită, deoarece nu este clar când va putea fi reluata producția.”

HBO Max ar fi vrut sa filmeze show-ul pe 23 si 24 martie, deci ar fi fost o perioada de productie foarte scurta pentru ceva ce ar fi trebuit sa aiba doar o ora de vizionare. E posibil ca productia sa fie reluata de catre HBO Max in luna mai, dar totul depinde de cum va decurge situatia in SUA cu pandemia de Coronavirus, peste 14.000 de oameni fiind deja infectati acolo, si e posibil ca pana in mai situatia sa nu se imbunatateasca in vreun fel.

HBO Max a platit peste 400 de milioane de dolari pentru toate episoadele serialului Friends, o suma uriasa, iar oamenii vor trebui pentru inceput sa se multumeasca doar cu atat de la platforma de streaming.