Orange, Vodafone SCHIMBA denumirile Retelelor in Lupta cu Coronavirus

Orange si Vodafone au decis sa-si schimbe denumirile retelelor din Romania in lupta cu noul Coronavirus, #stamacasa fiind indemnul pentru toti romanii.

Orange Vodafone stamacasa

Orange si Vodafone au luat o decizie care ne arata cat de important este sa luam foarte serios in considerare recomandarile de a sta casa in timpul pandemiei de Coronavirus. Ambele retele de telefonie mobila si-au schimbat denumirile in Orange #stamacasa si Vodafone #stamacasa pentru a duce cat se poate de departe mesajul de a ramane in case pentru a preveni raspandirea Coronavirus in Romania, mesaj transmis si de catre autoritati.

Orange si Vodafone si-au schimbat aseara denumirile retelelor din Romania, si puteti vedea ca acum ele sunt vizibile pentru toata lumea, mesajul venind chiar inainte sa inceapa un weekend foarte calduros. E primavara, lumea vede soarele pe geam si vrea sa iasa afara, dar Orange, Vodafone si autoritatile din Romania ne indeamna sa fim precauti si sa stam in casa daca nu avem ceva urgent de facut, pentru a impiedica cat mai mult raspandirea Coronavirus.

Orange, Vodafone SCHIMBA denumirile Retelelor din cauza Coronavirus

Zilele acestea, tot ce conteaza este sa #stamacasa.

Publicată de Orange pe Vineri, 20 martie 2020

Orange si Vodafone au anuntat in mod public faptul ca schimba denumirile retelelor, si este foarte bine ca au facut acest lucru, ambele companii aratand ca sunt responsabile si vor sa ajute oamenii sa fie in siguranta. E normal acest lucru din moment ce toti traim in aceeasi tara, suntem la mila aceluiasi sistem medical, si trebuie sa incercam sa ne protejam pentru a preveni suprasolicitarea lui, deci trebuie sa luam foarte in serios mesajul transmis acum.

Ne-am gândit să-ți amintim zilnic că e important să #StamAcasa

Publicată de Vodafone Romania pe Vineri, 20 martie 2020

Digi Mobil si Telekom inca n-au facut aceasta schimbare pentru retelele lor, dar presupun ca asta se va intampla pentru ca toti operatorii sa transmita in tandem acest mesaj important. Trebuie sa recunosc faptul ca pana sa vad mesajele lor de pe Facebook, n-am observat schimbarea denumirii retelei Orange, insa la un moment dat pe parcursul zilei as fi observat asta, la fel ca restul romanilor care sunt clienti au operatorului, si pot vedea renumirea completa a retelei.

ca sa fiu complet sincer, cred ca mesajele de acest gen ajung in atentia mai multor oameni decat cele transmise la televizor, sau pe Facebook, si decizia in sine e una foarte buna, iar urmatorul pas bun ar fi SMS-urilor care sa ne agaseze sa stam cat mai mult in casa.