Playstation 5: Vestea GROZAVA dupa Lansarea Oficiala a Sony

Playstation 5 a fost lansata oficial de catre compania Sony zilele trecute, noua consola a companiei japoneze avand noutatile importante dezvaluite de catre producator, ceea ce asteptau foarte multi fani din intreaga lume de ceva vreme deja, si totul vine cu o veste foarte buna.

Playstation 5 va avea compatibilitate cu majoritatea jocurilor existente in momentul de fata pentru PS4, astfel ca toti cei care au cheltuit sume mari pentru jocurile favorite nu vor ramane cu “buza umflata”, si nu vor fi obligati sa-si cumpere versiuni noi.

Playstation 5 urmeaza sa poata rula majoritatea celor peste 4000 de jocuri care sunt disponibile in momentul de fata pentru PS4, dar acum majoritatea celor mai popualare 100 de jocuri care sunt disponibile au pregatita si compatibilitate pentru noua consola.

Playstation 5 va avea compatibilitate pentru jocurile vechi deoarece e normal ca acest lucru sa fie oferit din moment ce foarte multi oameni au cumparat foarte multe jocuri pana in momentul de fata, si se asteapta ca ele sa poata fi jucate in continuare pe noua consola, fara probleme.

“Cu toate jocurile uimitoare din catalogul PS4, am depus eforturi semnificative pentru a permite fanilor noștri să își joace favoritele pe PS5. Credem că majoritatea covârșitoare a celor 4.000 + titluri PS4 vor putea fi redate pe PS5.”

Playstation 5 va fi lansata in noiembrie de catre cei de la Sony, insa pana acum nu a fost dezvaluit in mod oficial si pretul la care va fi vanduta, dar este de asteptat ca produsul sa coste undeva intre 450 – 600 de euro, in baza celor mai recente zvonuri in legatura cu noua consola.