Facebook doneaza sute de mii de masti in lupta impotriva Coronavirus

Facebook masti Coronavirus

Facebook continua cu deciziile bune luate in contextul crizei Coronavirus, iar CEO-ul sau a declarat ca vor fi donate 720.000 de masti din rezerva companiei pentru a ajuta cadrele medicale care lupta impotriva virusului in SUA in momentul de fata.

Facebook a facut un stoc de sute de mii de masti pentru eventualitatea in care focurile de vegetatie anuale din SUA ar elibera prea multe particule nocive in atmosfera, insa ele sunt bune si in lupta impotriva Coronavirus, ceea ce este o veste foarte buna pentru cadrele medicale.

Facebook nu a spus ce fel de masti doneaza, insa cel mai probabil e vorba despre cele FFP3, care sunt necesare pentru protectie in cazul ingrijirii bolnavilor de Coronavirus in spitale, ele putand oferi protectia de care au nevoie cadrele medicale.

Facebook este doar una dintre companiile care a facut gesturi de acest gen in contextul crizei globale de Coronavirus, iar alte companii vor mai continua sa ajute sistemele medicale care sunt serios icnercate in momentul de fata.

“Mark Zuckerberg a declarat că Facebook Inc. și-a donat rezerva de urgență de 720.000 de măști pentru față, alăturându-se altor corporații tehnice care declară ajutor pentru combaterea pandemiei coronavirusului.”