Huawei: Decizia SURPRIZA Luata pentru Noile sale Telefoane

Huawei a luat o decizie surpriza pentru noile sale modele de telefoane, iata cu ce se pregateste compania sa-si uimeasca toti clientii zlele acestea.

Huawei biometric

Huawei a luat o decizie surpriza pentru telefoanele sale noi, una la care mai nimeni nu se astepta pentru ca e complet diferita in comparatie cu ceea ce a facut compania pana in momentul de fata. Vorbim despre faptul ca Huawei a decis sa implementeze in P40 Pro o camera frontala 3D care sa le permita tuturor clientilor sa foloseasca un sistem de recunoastere faciala care sa fie si sigur, ceva ce are in seria Mate, si ceva ce era exclusiv pentru acea serie.

Huawei avea prezentat noul P40 Pro cu o camera frontala duala, perforatia pentru ecran confirmand acest lucru pentru toata lumea, dar nimeni nu se astepta sa vedem chiar o camera 3D acolo. Decizia de a folosi o camera 3D pentru recunoastere faciala avansata e o surpriza si pentru ca Huawei nu implementeaza tot sistemul pe care-l are in seria Mate, adica si un laser care sa faca o harta 3D avansata cu fata oamenilor pentru autentificare exacta.

Huawei: Decizia SURPRIZA Luata pentru Noile sale Telefoane

Huawei biometric camera 3D
Noua camera 3D din Huawei P40 Pro.

Huawei va integra aceasta noua camera frontala 3D doar in P40 Pro si P40 Pro Premium, deci P40 nu va avea asa ceva, si e normal din moment ce va fi mai ieftin in comparatie cu celelalte doua modele. In general cei de la Huawei au rezervat functiile premium pentru modelele premium care sunt si scumpe, astfel ca decizia de a integra camera frontala 3D doar in P40 Pro n-ar trebui sa fie o surpriza pentru cineva, chiar daca aducerea sa in serie e surprinzatoare.

Huawei n-ar trebui sa vanda mai scump telefoanele din aceasta serie pentru ca implementeaza o camera frontala 3D, dar asta va aduce si posibilitatea de a face selfie-uri mult mai bune cu efect de adancime. Foarte multi dintre clientii Huawei apreciaza telefoanele companiei pentru aceasta functionalitate, si daca e sa fim sinceri, telefoanele companiei fac unele dintre cele mai bune selfie-uri pentru ca in China trend-ul e unul popular, astfel ca telefoanele trebuiau sa faca poze bune.

Huawei va prezenta seria P40 in cursul zilei de 26 martie, insa lansarea ar putea avea loc abia undeva pe la inceput de aprilie, dar deocamdata doar in China, nu si in alte zone de pe glob.