Netflix: Anuntul OFICIAL ce Bucura Abonatii din Toata Lumea

Netflix are o veste extrem de buna care ii bucura pe toti abonatii sai din lumea intreaga, iata ce declaratie oficiala a facut astazi compania pentru ei.

Netflix continut

Netflix a facut un anunt oficial care ii va bucura cu siguranta pe abonatii din toata lumea in momentul de fata, iar asta in conditiile in care foarte multa lume este in momentul de fata in case. Cei de la Netflix au anuntat ca in ciuda suspendarii productiilor pentru unele filme si seriale, exista totusi continut care sa fie lansat pentru toti abonatii timp de cateva luni din acest moment incolo, astfel ca lumea nu trebuie sa isi faca griji cu privire la acest lucru.

Netflix afirma, prin vocea lui Ted Sarandos, cel care coordoneaza investitiile in filme si seriale, ca planul companiei a fost intotdeauna de a avea productiile noi disponibile cu multe luni inainte. In acest context, desi Coronavirus franeaza multe productii acum, cei de la Netflix aveau pregatite altele de ceva vreme, sau le au in pregatire pentru a fi lansate in urmatoarele luni, cat lumea sta acasa.

Netflix: Anuntul OFICIAL ce Bucura Abonatii din Toata Lumea

Netflix a fost nevoita sa opreasca filmarile pentru unele filme si seriale, cum ar fi Stranger Things, The Witcher, si nu numai, dar este pentru moment “acoperita” in ceea ce priveste lansarea de productii noi. Netflix se asteapta ca undeva pe final de an situatia sa devina ceva mai grea daca din cauza Coronavirus nu vor putea fi reluate filmarile pentru anumite productii, insa in momentul de fata compania are ce sa le ofere abonatilor pentru a-i tine ocupati.

„Ce se întâmplă acum este că lucrăm destul de departe. Livrăm toate emisiunile noastre cu toate episoadele simultan. Deci suntem destul de departe, deci nu vedem nicio perturbare a producției noastre în următoarele câteva luni. Sperăm că acest lucru le va aduce un anumit confort economic, dacă nu chiar un confort emoțional. Știți, poate mai târziu în an, dacă acest lucru progresează mai mult, vom începe să simțim o parte din asta, deoarece partea de producție nu funcționează.”

Netflix vrea sa mentina lucrurile la un nivel “normal” in momentul de fata, dar si asta e destul de dificil pentru ca e aproape imposibil sa functionezi normal cand multi angajati nu sunt la birouri, si filmarile sunt oprite. Compania Netflix avea in plan sa investeasca peste 20 de miliarde de dolari in continut nou pentru abonatii din lumea intreaga, insa e improbabil ca acest lucru sa se mai intample cu luni de zile de filmari oprite in diverse regiuni de pe glob.

Netflix va mai avea totusi noutati pentru noi in urmatoarele luni, si chiar daca ele se vor opri, are o vasta biblioteca multimedia din care putem alege tot ceea ce ne dorim sa vedem.