Telekom: Toti Clientii Romani Vizati de un Anunt IMPORTANT

Telekom face astazi un anunt foarte important care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania, iata ce mesaj are grupul de telecomunicatii acum.

Telekom magazine

Telekom a facut ieri un anunt foarte important care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania, compania informandu-si clientii cu privire la situatia din acest moment, si la ceea ce trebuie sa stie ei. Mai exact, Telekom a anuntat ca nu isi inchide magazinele fizice din toata tara, care nu se afla in centrele si galeriile comerciale, deci toti cei care au vreo urgenta pot merge in ele pentru a-si rezolva problemele pe care nu le pot rezolva online, sau prin telefon.

Telekom spune ca toate magazinele care au mai ramas deschise au un program de functionare intre orele 09:00 – 19:00 in zilele de luni – vineri, in timp ce sambata ele sunt deschise intre 09:00 – 13:00. Avand in vedere ca toate magazinele Telekom din centrele si galeriile comerciale au fost inchise in urma ordonantei militare cu numarul 2, data in weekend, sambata si duminica nu mai exista vreun magazin fizic, sau partener, care sa fie deschis toata ziua.

Telekom: Toti Clientii Romani Vizati de un Anunt IMPORTANT

Telekom le spune clientilor ca inca mai pot merge in magazinele sale, insa desigur ca face recomandari pentru ca acest lucru sa nu se intample, ci ca oamenii sa foloseaca website-ul sau pentru orice au nevoie. Telekom permite plata facturilor in totalitate online, deci nu e nevoie ca vreo persoana sa mearga intr-un magazin pentru a face acest lucru, nici macar sa mai foloseasca bancnote, care sunt purtatoare de diverse bacterii, din mana in mana.

Magazinele Telekom rămân deschise pentru dumneavoastră, de luni până vineri între orele 9-19 și sâmbătă între orele…

Publicată de Telekom Romania pe Luni, 23 martie 2020

Telekom le spune oamenilor deasemenea ca daca vor neaparat sa-si plateasca facturile informat fizic, au la dispozitie si retelele de mici comercianti, supermarket-uri, hypermarket-uri care permit asta. Desigur ca si multe banci ofera aceeasi posibilitate, unele dintre ele avand si la bancomate optiuni de plata pentru facturile Telekom, si nu numai, deci exista multiple optiuni, dar cea mai buna este cea pentru platile online.

Telekom incearca sa isi tina clientii in siguranta, la fel ca si angajatii, in aceasta perioada in care Coronavirus continua sa infecteze tot mai multi oameni din Romania, si ni se cere sa ne protejam.