GTA 6: Noi Informatii despre LANSARE si Trailerul Oficial

GTA 6 sperante

GTA 6 are astazi parte de noi informatii cu privire la momentul in care va fi lansat, dar si primul trailer oficial pe care cei de la Rockstar Games vor dori sa il publice pentru a ne arata unele dintre surprizele pe care le-au pregatit pentru cei interesati de joc.

GTA 6 ar urma sa fie lansat in mod oficial maine pe toate conturile de socializare ale celor de la Rockstar Games, si vorbim despre o “lansare” online care ar avea la baza doar anuntul existentei sale, poate si informatii pe website-ul companiei, dar fara un trailer.

GTA 6 ar urma sa aiba un prim trailer lansat de catre cei de la Rockstar Games abia saptamana viitoare, sau cel putin asta afirma un zvon aparut chiar ieri, si desigur ca acesta se aliniaza cu cele anterioare care anuntau ca jocul va fi lansat oficial pe 25 martie.

GTA 6 are acum acest zvon readus in discutie dupa ce unul anterior care spunea ca marea dezvaluire din 20 martie s-a dovedit a fi nimic decat vorbe in vant, deci sperantele foarte mari raman pentru ziua de maine, ceea ce genereaza asteptari foarte mari pentru unii oameni.

“Pe 25 martie 2020, Rockstar Games va anunța oficial Grand Theft Auto VI pe toate conturile lor de socializare. Primul trailer va scădea în săptămâna viitoare după anunț. Vice City, anii 1980. Aparent, există o modalitate de a juca polițiști în modul multiplayer (aka GTA Online), dar nu am putut să mă interesez prea mult de asta, totuși voi încerca să mă uit în continuare.”

GTA 6 a avut foarte multe zvonuri anuntate in ultimele saptamani pentru ca au fost prezentate in mod oficial si Playstation 5 si XBOX Series X, astfel ca acum toata lumea asteapta sa vada si primele detalii cu privire la jocul foarte important pentru toata industria.