Orange: Anuntul IMPORTANT, Lansarea pentru Clientii Romani

Orange face un anunt foarte important petnru clientii sai, iata ce a lansat operatorul de telecomunicatii, si cum poti beneficia acum de tot.

0

Orange yoxo

Orange vine cu un anunt surpriza pentru toti clientii, operatorul de telecomunicatii lansand ceva fara prea mult tam-tam, insa ceva ce vine total neasteptat in plina pandemie de Coronavirus. Mai exact, in aceasta pagina cei de la Orange au lansat Yoxo, o serie de abonamente digitale care pot fi personalizate de catre clienti sai in baza optiunilor disponibile, astfel incat ei sa aiba beneficiile dorite, si sa plateasca atat cat vor pentru ceea ce primesc, in baza alegerilor facute.

Orange a lansat abonamentele Yoxo pentru cei care au nevoie de mult trafic de internet mobil, insa pentru ele pot fi adaugate si extraoptiuni pentru minute internationale si SMS-uri, totul configurabil. Yoxo le ofera clientilor Orange posibilitatea de a isi modifica in fiecare luna abonamentul, perioada contractuala obligatorie a acestuia fiind de 30 de zile, iar la expirare puteti sa-l modificati pentru a adauga, sau a elimina unele dintre beneficii.

Orange: Anuntul IMPORTANT, Lansarea pentru Clientii Romani

Orange ofera abonamentele Yoxo pentru clientii care au cartele prepay, sau abonamente care sunt in minima ultima perioada contractuala, deci oricine nu e in aceasta situatie nu poate beneficia de acest abonament. Conceptul in sine este unul foarte interesant, si seamana intr-o buna masura cu ceea ce exista pentru prepay, doar ca Orange permite plata acestui abonament doar prin card bancar, si la inceput de luna, detalii mai multe fiind in aceasta pagina.

“Poți să adaugi opțiuni de net, dacă ai nevoie imediat de mai mult, sau poți să modifici abonamentul înainte de începerea unei noi luni. Plata se face la începutul perioadei de 30 de zile, prin card bancar, cu reînnoire automată lunară dacă nu îl închizi. Abonamentul este disponibil exclusiv pentru clienții Orange, utilizatori de cartelă Prepay sau abonați care se află minim în ultima lună de perioada contractuală.”

Orange vine cu o ideea foarte buna care le poate aduce multor clienti mai multe motive sa ramana in reatea pentru ca aceste abonamente Yoxo le ofera mai mult control asupra beneficiilor pe care le au in retea. Desigur ca exista limitarile care sunt impuse de catre optiunile pe care Orange le are pentru Yoxo, insa daca abonamentele ar avea succes, poate ca operatorul va mai si diversifica optiunile care sunt disponibile pentru clientii dornici sa testeze conceptul.

Orange este primul operator de telecomunicatii din Romania, daca nu ma insel, care are un asemenea concept disponibil pentru clienti, dar ramane de vazut daca va si anunta cat succes, sau nu, are ideea sa.