Telekom Romania: LOVITURA Uriasa, ce Primesc Clientii Romani

Telekom Romania reuseste o lovitura uriasa, iata ce le ofera clientilor din tara in momentul de fata, si cat de important este ceea ce pot primi cu totii.

Telekom Romania hbo

Telekom Romania le da o lovitura uriasa celor de la Digi, si nu numai, care ofera in momentul de fata o promotie foarte interesanta pentru cei care stau acasa, iar miscarea este una foarte interesanta. Mai exact, cei de la Telekom Romania le ofera clientilor care activeaza servicii de televiziune nu mai putin de 50% reducere pentru 6 luni la abonament, dar si 12 luni de gratuitate pentru HBO si HBO Go, adica mult mai mult decat oricare alt grup telecom.

Telekom Romania ofera HBO si HBO Go gratuite pentru o perioada de 6 ori mai mare decat cea anuntata de catre Digi, Vodafone oferind o singura luna de gratuitate pentru serviciul de streaming. Cei de la Telekom Romania par sa aiba un deal mult mai bun pentru aceste servicii online pe care le ofera pentru clienti, deci alegerea lor e una care pare a fi mult mai buna decat alegerea concurentei, dar desigur ca asta nu mai e o surpriza pentru multa lume.

Telekom Romania: LOVITURA Uriasa, ce Primesc Clientii Romani

Telekom Romania le ofera practic clientilor o biblioteca multimedia foarte mare pentru a urmari filmele si serialele pe care platforma foarte populara le-a creat pana in momentul de fata. Acum cateva luni bune cei de la Telekom Romania ofereau Netflix gratuit pentru abonatii lor, insa acum au trecut la urmatorul nivel, si ofera HBO Go, deci exista diversitate in ceea ce pot primi clientii pentru a-si ocupa timpul cat stau acasa in aceasta perioada.

Abonează-te la serviciul de televiziune de la Telekom și ai 50% reducere timp de 6 luni, plus HBO și HBO Go incluse 12 luni.

Publicată de Telekom Romania pe Luni, 23 martie 2020

Telekom Romania a luat o serie extinsa de masuri pentru clientii care stau acasa si vor sa profite de aceasta perioada pentru a se relaxa, atat cat se poate, si binge watching-ul este o solutie foarte buna. Desigur ca aceasta oferta este disponibila numai pentru cei care incheie un abonament nou de televiziune la Telekom Romania, nu si cei care au unul vechi, dar s-ar putea sa beneficiati de oferta si pentru prelungire, insa trebuie sa discutati cu un reprezentant al companiei.

Telekom Romania desfasoara aceasta promotie pentru o perioada limitata de timp, asa ca daca sunteti interesati sa profitati de ea, ar fi bine sa o faceti cat inca mai aveti ocazia, inainte sa dispara complet.