DACIA Duster: VIDEO cu o Lupta Off-Road ce te va SURPRINDE

DACIA Duster apare intr-un video extrem de interesant implicata intr-o lupta off-road care te va surprinde cu privire la capacitatile sale.

DACIA Duster este un SUV care se descurca bine in orase, dar aparent surprinzator de bine chiar si in afara drumurilor publice, sau pe teren accidentat, dupa cum veti vedea din clipul video de mai sus. Aici avem o comparatie intre o DACIA Duster si un Land Rover Defender din anul 2016, deci o masina destul de noua, iar asa vedem cum se descurca tehnologiile din Franta/Romania cu cele ale britanicilor pentru o masina gandita pentru off-road.

DACIA Duster nu e o masina gandita pentru off-road, insa in fata unui Land Rover Defender se descurca surprinzator de bine pe teren accidentat, pe zapada si noroi, ceea ce e o veste foarte buna. O comparatie intre preturile masinilor noi ne arata ca DACIA Duster e cu mult sub Land Rover Defender, insa in comparatia cu un model vechi diferentele nu sunt chiar atat de mari, si cei carora le place sa se joace in zapada si noroi, pot avea parte de o distractie pe masura.

DACIA Duster: VIDEO cu o Lupta Off-Road ce te va SURPRINDE

DACIA Duster e buna totusi nu doar pentru distractie, iar asta pentru ca aceasta comparatie cu Land Rover Defender ne arata ca e buna inclusiv pentru a ajunge in zone greu accesibile, in mod normal. Diferenta dintre puterea masinilor este mica, de doar 4 cai putere, dar si de ani, doar unul, insa conteaza foarte mult cuplul, si felul in care este transmisa puterea catre fiecare dintre cele 4 roti atunci cand e nevoie de miscarea lor.

DACIA Duster este surprinzator de agila in comparatie cu acest Land Rover Defender in testele care sunt facute, si asta e desigur o veste foarte buna, pentru ca romanii pot avea capacitatea de a ajunge in zone greu accesibile fara a cumpara masini scumpe pentru off-road. Desigur ca Land Rover Defender are mult mai multe caracteristici care o ajuta in asemenea situatii, insa avand in vedere diferenta de pret fata de DACIA Duster, ceea ce primesc romanii este surprinzator de bun.

DACIA Duster este o masina multifunctionala ieftina, iar asta o face atat de populara in intreaga lume, SUV-ul celor de la Mioveni fiind in topul vanzarilor de automobile pentru tot grupul Renault.