Facebook Messenger: PROBLEMA ce a Surprins pana si Facebook

Facebook Messenger are parte de o problema care i-a surprins pana si pe cei de la Facebook, iata ce face acum compania americana pentru a o rezolva.

Facebook Messenger stabilitate

Facebook Messenger este a doua cea mai mare platforma de mesagerie de pe planeta, cu peste 1.5 miliarde de utilizatori activi in intraga lume, iar in aceasta perioada de pandemie cu Coronvirus se confrunta cu o mare problema. Facebook Messenger inregistreaza o crestere neasteptat de mare a numarului de utilizatroi activi in platforma in aceasta perioada, iar cei de la Facebook au reclamat faptul ca au fost surprinsi de acest nivel de activitate.

Facebook Messenger inregistreaza o crestere extrem de mare de activitate atat din partea persoanelor care stau acasa si nu lucreaza, nu merg la scoala, etc, cat si din partea celor care lucreaza de acasa. Cresterile foarte mari se inregistreaza atat pe partea de trimitere de mesaje, clipuri video, poze, etc, cat si pe partea de efectuare de apeluri video, iar Facebook Messenger le cam da batai de cap celor de la Facebook cu acest grad foarte ridicat de utilizare.

Facebook Messenger: PROBLEMA ce a Surprins pana si Facebook

Facebook Messenger inregistra pana recent cresteri foarte mari in numarul de utilizatori activi simultan, si pe lungi perioade de timp, in Italia, dar tari precum Spania, Franta, Germania, si altele din Europa, arata acelasi trend. E normal ca acest lucru sa se intample, asa cum se intampla si cu WhatsApp, iar asta pentru ca oamenii vor sa comunice intre ei, nu neaparat prin telefon, ci prin aplicatii de mesagerie precum Facebook Messenger, dar si multe altele.

Facebook Messenger este administrata acum de catre un numar redus de angajati ai celor de la Facebook, iar asta si foarte greu pentru ca ei nu mai lucreaza din sediul companiei, ci de acasa, iar asta ingreuneaza lucrurile CEO-ul Facebook a afirmat ca situatia e dificila pentru mentinerea activa a serviciilor Facebook Messenger, si nu numai, dar ca se lucreaza din greu pentru ca utilzatorii sa poata comunica in continuare fara vreo problema.

Facebook Messenger are si o alta problema din cauza Coronavirus, valul foarte mare de informatii false, insa aceasta problema nu e tocmai noua, e cunoscuta de ceva timp, si aparent fara rezolvare.