Android 11: Google face o MARE Schimbare pentru Telefoane

Android 11 are parte de o foarte mare schimbare implementata de catre compania Google pentru telefoane, iata de ce se vor putea bucura toti utilizatorii.

Android 11 permisiuni

Android 11 urmeaza sa aduca o foarte mare schimbare pentru telefoanele oamenilor din lumea intreaga, cei de la Google dorind sa le ofere utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de ceva ce nu aveau pana in acest moment. Mai exact, cei de la Google intaresc securitatea pentru Android 11, si implementeaza noi optiuni pentru permisiunile care sunt necesare pentru accesarea feed-ului audio de la microfoanele telefoanelor, dar si pentru camere.

Android 11 aduce schimbarea cea mare pentru sistemul de permisiuni care trebuie acordate o singura data pentru aplicatie, si sunt mentinute pana cand sunt modificate manual de catre utilizator. In aceasta idee, Android 11 va permite blocarea completa a accesului aplicatiilor la camera si microfon, chiar si cand ele raman deschise in fundal, astfel ca nu vor mai putea spiona utilizatorii fara sa stie, Google implementand in sfarsit aceasta schimbare uriasa pe telefoane.

Android 11: Google face o MARE Schimbare pentru Telefoane

Android 11 are aceasta modificare foarte mare facuta in ideea de a proteja utilizatorii cat se poate de bine impotriva aplicatiilor pline de malware care incearca sa le faca poze cand nu se uita, sau sa le inregistreze conversatiile. In materie de securitate, Android 11 are parte de aici de un upgrade foarte mare de la Google, unul care este asteptat de foarte multa vreme de catre foarte multa lume, iar aparitia sa vine ca o surpriza foarte buna pentru telefoane.

Android 11 are aceasta modificare faorte importanta facuta ca parte a unor modificari serioase pe care cei de la Google le implementeaza in telefoane impreuna cu upgrade-ul sistemului de operare. Sistemul de permisiuni care trebuie date o singura data in Android 11 este ceva ce avem deja in iOS, doar ca Google il extinde la camera si microfon, conform celor care au analizat noutatile aduse de catre update, deci vestea e buna pentru toata lumea.

Android 11 este deja disponibil pentru testare in versiune beta, si va fi lansat inclusiv in versiune finala undeva prin august, deci ramane atunci sa vedem cate dintre cele de care auzim acum se vor si adeveri.