Windows 10: PENIBILA Problema cu Actualizarea Recent Lansata

Windows 10 are o problema penibila din cauza unei actualizari recent lansate de catre compania Microsoft, iata cu ce se confrunta utilizatorii.

Windows 10 blocaje

Windows 10 are, din pacate, o noua problema penibila raportata de catre utilizatorii din lumea intreaga, iar asta in conditiile in care ea vine dupa ce o actualizare menita sa rezolve probleme, a generat de fapt, altele. In acest caz vorbim despre o actualizare pentru Windows Defender care a stricat in totalitate antivirusul pe care sistemul de operare Windows 10 il are integrat, insa nimeni nu stie foarte clar care dintre actualizarile recente a adus problema.

Windows 10 pare sa aiba probleme cu Windows Defender care are versiunea 4.18.2003, sau mai noua, iar deocamdata nu se stie foarte clar ce anume a generat aceste probleme, dar e clar ca e vorba de un update recent. Conform celor care au intampinat problemele cu Windows Defender in cadrul Windows 10, se pare ca sistemul antivirus refuza sa scaneze anumite fisiere in timpul procedurii normale de scanare, ceva ce desigur ca in mod normal n-ar trebui sa se intample.

Windows 10: PENIBILA Problema cu Actualizarea Recent Lansata

Windows 10 blocaje defender

Windows 10 are afisata eroarea din imaginea de mai sus pentru Windows Defender, ea aparand la doar cateva minute dupa ce procesul de scanare este pornit, si totul se intampla din senin, fara vreo rezolvare clara. Nu se stie peste ce fisiere se sare inainte ca scanarea sa fie oprita de catre Windows 10, insa e destul de clar ca problema este mai mare decat pare la o prima vedere, si nu se stie daca Windows Defender mai poate detecta virusi si malware.

Windows 10 are acest antivirus folosit de catre multe persoane pentru a se proteja impotriva virusilor, insa daca el nu functioneaza cum trebuie, sau deloc, atunci oamenii au calculatoarele vulnerabile in fata hackerilor. Aceasta este o problema foarte serioasa pentru Windows 10 si utilizatorii din intreaga lume, dar din pacate ei nu pot face nimic acum, fiind necesar un alt patch pentru ca situatia sa revina la normal, dar nu se stie cand va fi lansat.

Windows 10 ar trebui protejat si cu un antivirus suplimentar intr-o situatie de acest gen, iar daca va aflati in ea, ar fi bine sa gasiti o solutie terta pentru a va asigura ca nua veti probleme.