Masura SERIOASA a Facebook Messenger din Cauza Coronavirus

Facebook Messenger are impusa o noua masura foarte importanta din cauza pandemiei de Coronavirus, iata ce se intampla cu aplicatia de mesagerie acum.

Coronavirus Facebook Messenger

Facebook Messenger are impusa o noua masura importanta din cauza pandemiei de Coronavirus, iar asta pentru ca exista foarte multa lume care inca nu stie cum sa faca diferenta dintre stirile false si cele reale. Facebook Messenger are creat un hub informational pentru oamenii care vor sa afle informatii reale cu privire la Coronavirus, atat in ceea ce priveste virusul in sine, cat si informatii despre simptome, sau recomandari pentru protectie.

Facebook Messenger va avea un hub informational asa cum WhatsApp a avut unul lansat cu doar cateva zile in urma, tot din cauza Coronavirus, tot din cauza informatiilor false care sunt distribuite prin platforma. Facebook a anuntat cu destul timp in urma faptul ca este in plina colaborare cu OMS pentru a elimina informatiile false din reteaua sa de socializare, iar pentru Facebook Messenger incearca sa ofere deasemenea informatii reale pentru utilizatori.

Masura SERIOASA a Facebook Messenger din Cauza Coronavirus

Facebook Messenger are acolo si multe alte informatii pentru cei care vor sa fie mereu  in contact cu persoanele dragi, cu afacerile din jurul lor, sau cu autoritatile, insa deocamdata informatiile sunt doar in limba engleza. Desigur ca limitarea nu face acest hub informational al Facebook Messenger util pentru toata lumea, dar chiar si asa, vorbim despre un inceput in a ajuta lumea sa afle informatii despre Coronavirus, dar chiar mai mult decat atat.

“Ne-am angajat să oferim sprijin liderilor comunității în timp ce răspundeți la această provocare. Conectați-vă cu grupuri, organizații și informații de la distanță. Messenger vă poate ajuta să rămâneți aproape de cei care contează cel mai mult, de oriunde și de pe orice dispozitiv. Utilizați apeluri de chat, voce sau video, pentru 1: 1 sau grupuri. Verificați faptele cu surse oficiale de încredere și aveți grijă pentru persoanele care efectuează escrocherii, precum tratamente medicale neaprobate sau falsuri. Dacă nu sunteți sigur că ceva este adevărat, nu îl împărtășiți.”

Facebook Messenger are o problema foarte mare din cauza stirilor false care sunt distribuite prin platforma sa in fiecare zi, si genereaza confuzie in randul foarte multor oameni, si acest hub e un pas in directia potrivita. Mai mult decat atat, Facebook Messenger urmeaza sa aiba limitata si capacitatea oamenilor de a retrimite mesajele primite in platforma, o veste extrem de buna, iar asta pentru ca minciunile ar trebui sa fie limitate in raspandire.

Facebook Messenger are acest hub informational facut deja pe messenger.com/coronavirus, dar ar trebui sa apara si in aplicatie mesaje de atentionare petnru oamenii care vor sa acceseze acest website special.