Orange Romania: Anuntul Special, GRATUITATE pentru Clienti

Orange Romania a anuntat astazi ca ofera o noua gratuitate pentru clientii sai din Romania, iata ce este disponibil fara plata in acest moment.

Orange Romania hbo

Orange Romania vine astazi cu un anunt special pentru clientii sai din toata tara, iara sta i contextul in care in ultima perioada operatorul a facut o gama variata de schimbari pentru serviciile sale. Astazi vorbim despre un anunt special de la Orange Romania pe care l-am vazut si la alti operatori, chiar mai bun decat cel de acum, operatorul oferindu-le clientilor din tara posibilitatea de a accesa gratuit timp de o luna atat HBO, cat si HBO Go, totul din cauza Coronavirus.

Orange Romania are aceasta gratuitate oferita pentru clientii care au active serviciile Orange Home TV, prin cablu, cu pachet digital, deci numai cei care au televiziune prin cablu se bucura de beneficiu. Acelasi lucru l-am vazut de la Telekom, Digi, Vodafone, insa in cazul Orange Romania e vorba de o perioada similara cu cea oferita de competitorii din urma, insa primii 2 ofera mai mult pentru clienti, respectiv 12 luni, si 2 luni, deci ofertele difera de la caz la caz.

Orange Romania: Anuntul Special, GRATUITATE pentru Clienti

Orange Romania are aceasta gratuitate oferita doar pentru cei care inca nu au optiunile HBO, sau MAXPAK activate deja, deci acestia vor plati in continuare fara a primi nimic gratuit, doar restul clientilor urmand a beneficia de gratuitate. Acelasi lucru s-a intamplat si la celelalte companii care ofera HBO si HBO Go gratuit in aceasta perioada, deci la Orange Romania nu vedem nimic diferit, iar toti operatorii promoveaza serialul Westworld cu oferta.

Ne asigurăm că ai tot ce îți trebuie să te simți bine acasă, în familie. De aceea, oferim 1 lună acces inclus la HBO &…

Publicată de Orange pe Joi, 26 martie 2020

Orange Romania promoveaza serialul Westworld in mesajul de mai sus, exact ca restul operatorilor, cei de la HBO oferind probabil gratuitatea pentru a promova mai mult serialul in randul oamenilor. Indiferent de motivul din spatele oferirii acestei gratuitati la toti operatorii, acum stiti ca inclusiv Orange Romania are beneficiul pentru cei care au servicii digitale de televiziune prin cablu, astfel ca daca sunteti unul din ei, puteti cauta postul in grila.

Orange Romania ofera gratuitatea pana pe final de luna aprilie pentru clientii care sunt inclusi in categoria de mai sus, deci dupa aceea va trebui sa platiti pentru a avea acces in continuare la HBO si HBO Go.