GTA 5: SURPRIZA pentru Jucatori, ce Primim pana pe 1 Aprilie

GTA 5 surpriza

GTA 5 are o surpriza foarte frumoasa anuntata si lansata de catre cei de la Rockstar Games, compania dorind sa ii faca fericiti pe jucatorii sai in aceasta perioada dificila, asa ca vine cu noutati care cu siguranta vor bucura foarte multa lume.

GTA 5 are pana pe 1 aprilie foarte multe reduceri si XP suplimentar oferite de catre cei de la Rockstar Games, totul ca parte a actualizarii de saptamana aceasta, iar printre item-urile care au reduceri mari se numara si Mammoth Avenger, care e cu 60% mai ieftin acum.

GTA 5 nu are reduceri doar la atat, ci si reduceri de 50% pentru locatiile in care jucatorii pot sta cu echipele pe care le au, dar si pentru tancul TM-02 Khanjali, pentru Mammoth Thruster jetpack, ori Dewbauchee Vagner, plus 60% la modificarile pentru locatiile in care stati.

GTA 5 tripleaza deasemenea recompensele pentru modul Motor Wars, insa separat de XP sunt triplate inclusiv sumele de bani care sunt oferite, si lucrurile nu se opresc aici, deoarece la Diamond Casino and Resort si Ubermacht Zion Classic sunt oferite ca premii la Lucky Wheel.

“Ce zici de o fortăreață verticală, turelă, fortăreață zburătoare / laborator de arme experimentale pe cer / producător de daune colaterale care scuipă moartea care practic zboară singur? Avenger este toate aceste lucruri și multe altele. Alegeți-l săptămâna asta pentru o reducere de 60%. Sări în lupta cu altceva decât cu o parașută și un pistol la numele tău în Motor Wars, unde echipele trebuie să se bată și să lupte pentru supraviețuire într-o zonă de joc mereu în scădere. Păstrează-ți drumul în timp ce tot iadul se dezlănțuie și fii la ultima echipă în picioare pentru a revendica premiul final – o plată triplă de bani la rece și greu.”

GTA 5 are deasemenea 80% reducere pentru membrii Twitch Prime pentru Maze Bank West Office si Mission Row Nightclub, plus multe alte surprize, insa totul dispare pe 1 aprilie, asa ca daca vreti sa profitati, ar fi bine sa o faceti cat surprizele inca mai sunt disponibile.