DIGI Romania: ULTIMA ZI cand Clientii Romani pot face Asta

DIGI Romania le-a permis clientilor sa faca asta pana acum, dar am ajuns in ultima zi, si daca aveai in plan sa profiti, atunci aceasta e ultima sansa.

DIGI Romania promotie

DIGI Romania le-a permis clientilor sai din toata tara sa profite de ceva ce niciun alt grup de telecomunicatii nu mai ofera in momentul de fata, insa totul urmeaza sa se termine maine, conform companiei. DIGI Romania a lansat o promotie speciala prin care le ofera clientilor din Romani posibilitatea de a beneficia de 50% reducere timp de 4 luni pentru extraoptiunea 4K de televiziune, iar pe 29 martie urmeaza sa expire aceasta pentru toata lumea.

DIGI Romania mai permite si maine activarea extraoptiunii pentru abonamentul Digi TV digital, singurul la care este ea oferita, insa dupa aceea ar urma sa expire, si sa nu mai vina. Aceasta a fost cea mai mare perioada de reducere pe care DIGI Romania a oferit-o pentru aceasta extraoptiune pana in momentul de fata, astfel ca vorbim despre o promotie care nu vine chiar atat de des la companie, si care dispare chiar de maine la ora 24:00, din pacate.

DIGI Romania: ULTIMA ZI cand Clientii Romani pot face Asta

DIGI Romania a fost primul grup te telecomunicatii care a lansat un post de televiziune 4K pentru clientii din Romania, iar in momentul de fata ramane si singurul grup care are unul propriu. La inceput de an DIGI Romania a decis sa adauge si Eurosport 4K in extraoptiune, separat de DIGI TV 4k, astfel ca acum ambele sunt disponibile pentru cei care decid sa-si activeze extraoptiunea pentru a se uita la imagini de foarte inalta calitate pe televizoare.

“Extraoptiunea 4K este disponibila doar impreuna cu serviciul DigiTV cablu digital si este compatibila cu televizoare cu rezolutie UltraHD, interfata CI+ si un Digi Smart Cam. Promotia este destinata clientilor persoane fizice si este valabila in perioada 28.02.2020 – 29.03.2020. Promotia de 4 luni 50% reducere se aplica doar pentru Extraoptiunea 4K in primele 4 luni de la activarea acesteia, atat abonatiilor noi la serviciului Digi TV cablu digital care opteaza pentru Extraoptiunea 4K cat si abonatilor existenti la serviciului Digi TV cablu digital care la data lansarii prezentei promotii nu au activata Extraoptiunea 4K si care opteaza pentru aceasta extraoptiune.”

DIGI Romania permite vizualizarea acestor canale doar de catre clientii care au televizoare 4K de ultima generatie, deci daca nu aveti unul, nu va ganditi ca veti putea vedea vreo transmisiune. Este de altfel si normal ca DIGI Romania sa limiteze in acest mod posibilitatea de a urmari postul DIGI TV 4K pentru clientii din propria retea, la fel cum se intampla inclusiv la alti furnizori de servicii de telecomunicatii, deci nu vorbim despre ceva singular.

DIGI Romania ar mai putea oferi in viitor aceasta promotie din nou, dar in acest moment nu se stie cand, sau daca, ar urma sa se mai intample acest lucru, asa ca profitati acum de promotie daca o vreti cu adevarat.