Vodafone: Mesajul SPECIAL pentru Clientii din Toata Romania

Vodafone are un mesaj special pentru clientii sai din toata Romania, iata ce a decis operatorul sa faca pentru cei care sunt dornici sa profite de serviciu.

Vodafone avans

Vodafone are un mesaj special pentru clientii sai din toata Romania, si vorbim despre ceva ce alti operatori de telecomunicatii nu ofera, in special in aceasta perioada foarte delicata pentru toti romanii din tara. Mai exact, cei de la Vodafone le permit clientilor din Romania, care au cartele prepay, sa isi activeze in avans optiunile pe care le folosesc, si sa plateasca mai apoi pentru ele, in termen de maxim 7 zile de la data activarii optiunii respective.

Vodafone nu a introdus acest sistem ca masura speciala pentru a ajuta oamenii care sunt afectati de noul Coronavirus, ci a implementat totul de ceva vreme, astfel ca foarte multa lume stia deja de asta. Ideea in sine este una extrem de buna, si asta pentru ca le permite oamenilor sa isi activeze in avans optiunea dorita pe cartela, si sa plateasca la Vodafone abia atunci cand au banii sa faca acest lucru, chiar daca ii obtin abia intr-o saptamana de zile.

Vodafone: Mesajul SPECIAL pentru Clientii din Toata Romania

Vodafone ofera in cadrul acestui serviciu doar posibilitatea de a activa o oferta care are o valoare de maxim 15 euro, iar dupa ce trec cele 7 zile din momentul activarii, optiunea va fi in mod automat dezactivata. Este deasemenea obligatoriu ca oferta de la Vodafone pe care doriti sa o activati sa fi fost deja activata de doua ori inainte de a face cererea, altfel nu veti putea beneficia de acest serviciu pentru a plati pentru ea mai tarziu.

“Dacă folosești Cartela Vodafone, nu mai ai credit pe cont și îți expiră extraopțiunea, o poți reactiva acum și poți plăti oricând în următoarele 7 zile. Tot ce trebuie să faci este să urmezi pașii de aici. Ai acces la serviciul “Ofertă în avans” prin trimiterea unui SMS gratuit de pe Cartela Vodafone cu textul DA la numărul 366. Vei avea acces la acest serviciu doar după ce ai avut cel puțin două reînnoiri consecutive ale unei oferte pe Cartela ta Vodafone.”

Vodafone ofera credit in avans pentru ofertele utilizatorilor doar in cuantumuri fixe, adica minim 1 euro, chiar daca are nevoie de doar cativa zeci de centi pentru a completa diferenta dintre creditul din cont, si necesarul pentru activarea optiunii. Diferenta este alocata automat in cont s ramane pentru activarile viitoare, Vodafone “mergand pe incredere” cu acest serviciu, dar desigur numai pentru cei care sunt clienti de minim 2 luni cu aceeasi optiune.

Vodafone are acest serviciu in exclusivitate pentru clientii sai din Romania, si in aceasta perioada in care multi oameni au ramas fara serviciu, ea se poate dovedi a fi o solutie cat se poate de buna.