Facebook: Decizia ULUITOARE luata in privinta Coronavirus

Facebook imunitate masa

Facebook uimeste intreaga lume cu o decizie controversata si extrem de proasta pe care a luat-o cu privire la la o postare controversata care a fost facuta in cadrul platformei sale de socializare, iar asta ne arata cam cum se gandeste in cadrul companiei.

Facebook a decis ca o postare facuta in SUA de catre o publicatie extremista nu incalca regulile sale privind interzicerea continutului ce are legatura cu noul Coronavirus, iar asta desi ea ii invita pe oameni la o “petrecere de infectare” intr-o locatie din SUA.

Facebook permite postari de acest gen, dar interzice reclamele cu privire la Coronavirus, si anumite informatii false, iar asta desi saptamana aceasta a fost confirmat ca un tanar care a participat la o asemenea petrecere s-a si infectat in urma intalnirii cu alti oameni.

Facebook permite aceasta postare care trimite oamenii spre un mesaj al unei persoane fara licenta medicala care spune ca “imunitatea de turma” este ceea ce are nevoie SUA acum, adica infectarea in masa a oamenilor pentru a se crea imunitate in randul populatiei.

Facebook imunitate masa postare

“Facebook interzice în mod explicit dezinformarea legată de coronavirus „care ar putea contribui la un prejudiciu fizic iminent”. Compania a refuzat să explice cum un post care propune cititorilor să contracteze în mod deliberat un virus care a ucis rapid zeci de mii de oameni nu respectă acest standard.”

Facebook ne arata ca nu este consecventa in politicile sale de a proteja oamenii impotriva infectarii cu noul Coronavirus, altfel n-ar fi permis ca postari care invitau oamenii sa se infecteze sa fie publicate si lasate active in cadrul platformei sale.