ING Bank: De acest Mesaj IMPORTANT Trebuie sa Stie Clientii

ING Bank are un mesaj important pentru clientii din Romania, iar asta pentru ca unii sigur nu stiau de acest beneficiu pe care il au de la banca.

ING Bank transfer

ING Bank a publicat ieri un mesaj important pentru clientii din Romania, si e destul de probabil ca multi sa nu stie acest lucru, pentru ca nu e ceva tocmai intuitiv pentru o banca. Mai exact, ING Bank prezinta mai jos modul prin care orice client poate trimite bani catre un alt client al bancii folosind doar numarul de telefon al celui din urma, sistemul in sine eliminand astfel necesitatea de a mai cere coduri IBAN pentru transferurile de bani.

ING Bank permite aceasta operatiune direct din aplicatia Homebank, si puteti vedea in clipul video de mai jos cum se face totul, chiar daca sistemul in sine nu e unul pe care oricine crede ca l-ar putea vedea la banca. ING Bank a lansat acest sistem de ceva vreme, auzisem de el, dar n-am facut efectiv vreun transfer in acest mod, desi dupa cum puteti vedea, e mult mai simplu decat metoda clasica, insa functioneaza doar cu alti clienti ai bancii.

ING Bank: De acest Mesaj IMPORTANT Trebuie sa Stie Clientii

ING Bank promoveaza acest sistem in randul clientilor pentru a ii ajuta pe cei care au nevoie de fonduri in plina pandemie de Coronavirus, si multumita lui puteti ajuta rapid pe cineva in nevoie de bani. ING Bank spune deasemenea ca transferurile au si comision 0, astfel ca orice fel de suma trimiteti catre prietenul vostru, ea va ajunge in totalitate catre cealalta persoana, deci nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu asta.

Cu ING Home’Bank poți rezolva multe lucruri de acasă. Ca de exemplu, să sari în ajutorul celor dragi, chiar dacă sunt…

Publicată de ING Romania pe Sâmbătă, 28 martie 2020

ING Bank vine cu aceasta recomandare ca o completare pentru celelalte pe care le-a tot lansat pentru clienti in plina pandemie de Coronavirus, si e una care poate ajuta multi oameni sa afle ceva nou. ING Bank are multei facilitati in Homebank pentru clientii din Romania, iar separat de aceasta ar trebui sa va uitati cu atentie prin sectiunea care le listeaza, pentru ca s-ar putea sa gasiti altceva care sa va fie de ajutor in utilizarea serviciilor bancii.

ING Bank face deasemenea o recomandare foarte importanta pentru clienti sa nu se lase prada atacurilor informatice care au loc in ultima perioada, astfel ca aveti grija sa fiti in siguranta.