GTA 5: Vestea PROASTA, Speranta Desarta a Multor Jucatori

GTA 5 bani

GTA 5 este unul dintre cele mai populare jocuri online in momentul de fata, desi a pornit ca un joc single-player pentru console, el a fost adus in mediul online de catre cei de la Rockstar Games, si se bucura de o popularitate extrem de mare in lumea intreaga.

GTA 5 are deja foarte multi jucatori vechi, care au foarte multe vehicule, arme, si nu numai, iar cei noi se uita cu invidie la ei, cautand metode de a face rapid bani pentru a cumpara ceea ce vad pe la altii, crezand deasemenea si ca exista cheat-uri pentru diverse sume de bani.

GTA 5 nu are asa ceva in versiunea online, adica acele coduri care permit obtinerea de bani in versiunea single-player a jocului nu pot fi folosite inclusiv in mediul online de catre jucatori, iar asta pentru ca acolo totul e gandit pentru a fi cat se poate de corect, fara cheat-uri.

GTA 5 va obliga in mediul online sa munciti pentru a castiga zecile si sutele de milioane de dolari necesare pentru a cumpara orice arme, armuri, masini, avioane, afaceri, pe care le doriti, cam asa cum se intampla si in lumea reala, deci trebuie sa va obisnuiti cu asta.

GTA 5 nu a avut vreodata cheat-uri care sa le permita oamenilor sa obtina bani prin simpla introducere a unui cod, iar acest lucru este cat se poate de normal, astfel ca n-ar trebui sa va ganditi ca altceva ar putea fi disponibil, indiferent ce va spun alte persoane.