GTA 6: Fanii PACALITI de Acest Trailer Fals pentru Lansare

GTA 6 pacaleala

GTA 6 este asteptat in continuare de foarte multi fani Rockstar Games din intreag alume, iar in toata aceasta asteptare cineva s-a gandit ca n-ar strica daca ar lansa un trailer fals cu care sa-i pacaleasca pe oamenii disperati sa afle informati despre noul joc.

GTA 6 a fost in centrul unor zvonuri care spuneau ca lansarea urmeaza sa aiba loc in 20, sau 25 martie, dar asta nu s-a intamplat, si toti cei care se intreaba cand va fi lansat au fost pacaliti de catre trailerul pe care il puteti vedea mai jos, el fiind publicat astazi.

GTA 6 nu va fi lansat peste 2 zile, in ciuda trailerului de mai jos, dar si a celui care l-a publicat, el fiind un cunoscut gamer care face sesiuni de jocuri live in cadrul Twitch, insa si pe YouTube, scopul sau fiind cel mai probabil de a se promova si nimic mai mult.

GTA 6 poate fi anuntat oricand in acest punct, si chiar daca primul trailer pentru prezentarea titlului va veni peste doar 2 zile, asta nu prea are legatura cu ceea ce a publicat youtuberul mai jos, asa ca ramane doar sa asteptam si sa vedem ce va veni.

GTA 6 va avea parte de un trailer profesionist lansat de catre Rockstar Games in momentul in care va fi dezvaluit, pentru lumea intreaga, asa ca daca vedeti pe undeva trailerul de mai sus, e bine sa stiti ca este in totalitate fals, si nimic mai mult decat atat.