Vodafone: SCHIMBAREA foarte Mare Facuta Saptamana Aceasta

Vodafone va finaliza saptamana aceasta o schimbare foarte mare la care lucreaza de cam un an de zile in Romania, iata ce va reusi in sfarsit sa termine.

Vodafone integrare

Vodafone va face o schimbare foarte mare saptamana aceasta, ea find anuntata de ceva vreme, insa acum ajunge in sfarsit la indeplinire dupa foarte multe luni de asteptare, si foarte multe pregatiri. Mai exact, maine ar trebui sa fie finalizat procesul de preluare al UPC Romania cu toti clientii si sistemele sale, iar UPC sa devina Vodafone, toti clientii urmand a fi uniti intr-o singura companie, care va avea un singur website, o singura pagina de Facebook, etc.

Vodafone a inceput sa vorbeasca despre acest proces acum un an de zile, iar dupa o perioada atat de lunga de pregatire si asteptare, acum totul urmeaza sa ajunga la un final, cele doua companii fiind in sfarsit unite. Vodafone a cumparat UPC pentru a avea capacitatea de a furniza servicii de televiziune in Romania, totul facand parte dintr-o tranzactie la nivel european intre grupuri, in mai multe tari, iar din 31 martie procesul va fi finalizat in Romania.

Vodafone: SCHIMBAREA foarte Mare Facuta Saptamana Aceasta

Vodafone s-a pregatit intens pentru aceasta tranzitie, si a pus totul la punct astfel incat din 31 martie toti clientii de la UPC sa faca parte din compania sa fara sa resimta vreun impact negativ. Cei de la Vodafone au anuntat de ceva timp ca toate magazinele UPC vor trece printr-o schimbare de branding, ca aplicatia MyUPC pentru telefoane se va numi MyVodafone Fix&TV, dar si ca nu se vor combina contractele de servicii mobile cu cele de televiziune.

Vodafone spune ca si numerele de asistenta pe care UPC le avea in trecut vor ramane neschimbate in urma integrarii, insa ca toate comunicarile legate de abonamente vor veni doar de la ei, nu de la vechea companie. Toate informatiile si functionalitatile care existau pe website-ul celor de la UPC vor fi transferate pe cel al Vodafone, iar toate conturile de socializare ale vechii companii vor integrate in cele ale companiei mama din 31 martie.

Vodafone spune ca in urma acestei tranzitii clientii UPC n-ar trebui sa resimta vreo schimbare negativa pentru serviciile pe care le primesc, insa desigur ca daca aveti orice nelamuriri ii puteti contacta telefonic.