Waze a BLOCAT Timp de Cateva Zile Raportarea Politiei Romane

Waze a BLOCAT Raportare Politia

Waze a blocat timp de cateva zile raportarea masinilor de politie din trafic, sau cel putin asta afirma unii dintre cei care folosesc aplicatia si sunt prezenti pe grupul Facebook “Comunitatea Waze Romania”, situatie care desigur ca vine ca o surpriza pentru multi care folosesc aplicatia.

Waze are implementata o functie care permite raportarea politistilor din trafic pentru ca soferii sa stie unde anume se vor intalni cu acestia, dar pe final de saptamana trecuta unii soferi au afirmat ca nu mai pot marca locatiile in care se afla masinile de politie, si desigur ca acestea nu mai apareau.

Uitandu-ma dimineata prin harta Waze pentru Bucuresti am sesizat ca nu aparea vreo masina de politie, ceea ce e ciudat, mai ales in zona DN1, unde a fost organizat un filtru important pentru depistarea celor care se plimba aiurea si nu respecta ordonantele militare.

Waze n-a comentat situatia, dar nu e exclus ca Politia, sau Guvernul, sa fi cerut aplicarea acestei restrictii pentru a reusi sa-i prinda pe cei care incalca ordonantele militare, in Belgia politia cerandu-i platformei sa aplice aceasta masura, desigur cu un caracter temporar.

waze blocat semnalare politia romana

Waze a reactivat optiunea de a marca masinile de politie pe hartile sale, deci acum stiti pe unde sa va feriti de ele, toate filtrele pentru verificarea circulatiei aparand acum pe hartile platforei.