ING Bank: Anuntul SURPRIZA pentru Clienti, Ce Poti Face Acum

ING Bank si-a surprins clientii cu un anunt care le spune ca pot acum sa faca ceva ce multi nu stiau ca au disponibil in momentul de fata la banca.

ing bank reincarcare

ING Bank isi anunta clientii astazi in legatura cu un beneficiu pe care probabil ca unii nu stiau ca il au in momentul de fata, dar care se poate dovedi a fi foarte util pentru multi dintre ei. Mai exact, cei de la ING Bank si-au anuntat clientii din Romania ca prin intermediul aplicatiei HomeBank pot sa inrecarce orice fel de cartela de la oricare dintre operatorii de telefonie mobila din Romania, fara a mai folosi website-urile, sau aplicatiile lor.

ING Bank are in aplicatia HomeBank setari predefinite pentru a incarca orice cartele prepay cu sume predefinite, deci puteti sa va rezolvati problema cu creditul in doar cateva secunde direct din telefon. Puteti vedea in clipul video de mai jos cum arata intregul sistem pe care ING Bank il are disponibil pentru clientii care-i folosesc aplicatia HomeBank in momentul de fata, ideea de a oferi un asemenea serviciul fiind extrem de buna pentru clienti.

ING Bank: Anuntul SURPRIZA pentru Clienti, Ce Poti Face Acum

ING Bank le ofera clientilor un foarte mare beneficiu in raport cu functiile separate oferite de catre operatori prin website-urile si aplicatiile proprii, cumularea serviciului pentru orice operator. Din aplicatia celor de la ING Bank oamenii pot sa aleaga operatorul direct si sa faca transferul pentru reincarcare, astfel ca daca au cartele la mai multi operatori, sau reincarca o cartela a unei persoane dintr-o alta retea decat a lor, o pot face foarte simplu.

Să stai de vorbă la telefon cu cineva apropiat e tot timpul o plăcere. Iar zilele astea e cu atât mai important să fim…

Publicată de ING Romania pe Marţi, 31 martie 2020

ING Bank are in momentul de fata disponibile optiuni doar pentru reincarcarea cartelelor prepay de la Orange, Vodafone, Telekom, deci pentru Digi nu exista nimic disponibil deocamdata. Asta inseamna ca in cazul in care aveti o cartela de la Digi, va trebui sa faceti reincarcarea prin sistemul lor, ING Bank neavand o optiune pentru asta, insa numarul celor care folosesc cartelele prepay de la acest operator este oricum foarte mic, deci nu e o problema prea mare.

ING Bank are aceasta optiune de reincarcare a cartelelor prepay disponibila pentru toti clientii din tara, astfel ca oricine se poate folosi de sistem pentru a reincarca orice are nevoie, si pentru oricine.