Facebook Pregateste O Reactie Noua Bazata pe Coronavirus

Facebook Reactie Coronavirus

Facebook pregateste o reactie noua pentru reteaua de socializare, aceasta avand la baza noul Coronavirus, sau cel putin asta ne spune persoana care in ultimul an a descoperit cele mai multe noutati pe care platforma le-a pregatit pentru utilizatorii sai.

Facebook nu a mai adaugat de ceva vreme o reactie noua pentru reteaua de socializare, marea schimbare cu actualele reactii fiind facuta de ceva vreme, dar situatia actuala se pare ca a convins compania americana sa aduca si o asemenea functionalitate pentru utilizatori.

Facebook intentioneaza sa integreze acest buton nou langa cel pentru like, dupa cum puteti vedea mai jos, ideea in sine fiind una neobisnuita, si e posibil ca nu toata lumea sa fie chiar atat de multumita de felul in care reteaua de socializare vede situatia actuala.

Facebook deocamdata doar testeaza implementarea acestui buton, fara a se sti clar daca el urmeaza sa fie oferit in mod oficial, sau daca se va lua decizia ca nu e tocmai potrivit ca un asemenea buton sa fie integrat pentru oamenii din platforma.