iPhone 9 e Pregatit de LANSARE chiar Saptamana Aceasta

iPhone 9 lansare carcasa

iPhone 9 este pregatit pentru lansare chiar saptamana aceasta, compania unii dintre partenerii companiei Apple primind deja accesorii pentru noul model de telefon inainte de dezvaluirea sa oficiala, astfel ca ne putem astepta ca el sa apara in orice moment.

iPhone 9 are in imaginea de mai jos prezentata o carcasa care urmeaza sa fie vanduta de catre cei de la Best Buy in SUA incepand de duminica, 5 aprilie, semn ca telefonul va fi lansat inainte de acea data, adica ziua de duminica a acestei saptamani.

iPhone 9 ar putea fi prezentat oficial astazi de catre cei de la Apple, iar vanzarile efective sa inceapa de vineri, sau poate chiar de saptamana viitoare, insa e 100% sigur ca accesoriile pentru el nu vor fi puse in magazine inainte ca telefonul sa fie prezentat de catre Apple.

iPhone 9 va avea un ecran cu diagonala de 4.7 inch, acest lucru fiind confirmat chiar si pe carcasa care va fi pusa in vanzare la Best Buy, deci zvonurile care spuneau ca e doar un iPhone 8 putin modificat se dovedesc a fi 100% adevarate in acest punct.

iphone 9 lansare carcasa best buy

iPhone 9 ar urma sa fie vandut la preturi care incep de la 399 de dolari, sau 399 de euro, pentru modelul de baza, insa ele vor creste in functie de spatiul de stocare pe care il vor clientii pentru telefon, deci ar putea ajunge sa coste si 500 de euro.