iPhone 12: Foxconn vrea sa Produca Noul Telefon la Timp pentru Compania Apple

iphone 12 foxconn productie

iPhone 12 poate fi produs si lansat la timp de catre Apple, sau cel putin asta ne spun cei de la Foxconn dupa ce au confirmat ca fabricile lor revin la nivelul normal de functionare, iar pana in august vor putea asambla orice le cere compania Apple.

iPhone 12 ar urma sa treaca prin procesul de verificare a asamblarii undeva prin iunie, deci la peste 2 luni distanta, iar Foxconn spune ca perioada de timp care va trece pana atunci va permite finalizarea procesului pentru o lansare in septembrie.

In ciuda faptului ca Foxconn stie ca mai urmeaza intarzieri in procesul de pregatire al iPhone 12 din cauza Coronavirus, compania crede ca exista totusi suficient timp pentru ca telefonul sa fie suficient de bine pregatit pentru a intra in productie pe final de vara.

Foxconn a pierdut foarte multi bani din cauza Coronavirus, si pierde in continuare din cauza faptului ca Apple nu-si poate finaliza procesul de dezvoltare pentru anumite produse, insa pare hotarata sa ajute pentru ca iPhone 12 sa fie lansat la timp de americani.

“Cel mai important partener de producție Apple Inc. i-a liniștit pe investitori, încă poate pregăti ultimele iPhone-uri cu capacitate 5G pentru o lansare de toamnă, în ciuda tulburărilor globale Covid-19. Hon Hai Precision Industry Co., care face cea mai mare parte a iPhone-urilor din lume, a declarat investitorilor că a pierdut timpul pentru a restricționa călătoriile și alte perturbări cauzate de pandemia coronavirusului. Însă, cu câteva luni înainte ca primele linii de adunare să înceapă în iunie, Onoarea Hai mai poate face termenul limită.”

iPhone 12 ar trebui sa intre in productie de test in iunie, si in productie finala in august, pentru o lansare ce in mod normal ar fi trebuit sa aiba loc in a doua parte a lunii septembrie, iar desi chinzii sunt increzatori ca asta e posibil, realitatea este ca nu stim ce mai e posibil acum.