GTA 5: Decizia NEASTEPTATA de la Rockstar din cauza Coronavirus

GTA 5 donatii

GTA 5 este in centrul unei decizii complet neasteptate luata de catre Rockstar Games din cauza noului Coronavirus, iar desi ea vine pe data de 1 aprilie, nu vorbim despre vreo pacaleala, ci despre dorinta companiei de a ajuta lumea in aceasta perioada dificila.

GTA 5 si Red Dead Online vor avea 5% din incasarile versiunii Online donate de catre cei de la Rockstar Games pentru a sustine lupta impotriva Coronavirus, insa nimeni nu stie foarte clar despre suma ar fi vorba deoarece compania nu dezvaluie incasarile din platformele online.

GTA 5 este un joc extrem de popular cu zeci de milioane de copii vandute in lumea intreaga, dar si cu milioane peste milioane de jucatori care zilnic intra online pentru a se duela cu diverse persoane din intreaga lume, dar care cheltuie si destul de multi bani in joc in mod constant.

GTA 5 are in aceasta perioada si o serie de promotii speciale care au menirea de a ii convinge pe oameni sa cheltuie chiar mai multi bani in joc, astfel ca e posibil si ca donatiile sa ajunga la o valoare destul de mare multumita generozitatii companiei.

GTA 5 urmeaza sa fie inlocuit in curand de catre cei de la Rockstar Games cu o GTA 6, insa deocamdata nu se stie foarte clar cam cand, si asta pentru ca deocamdata compania nu vrea sa dezvaluie care ii sunt planurile din acest punct de vedere.