Huawei MATE 40 Pro: SCHIMBAREA foarte Mare care Nu e Buna

Huawei MATE 40 Pro ar putea fi lansat cu o schimbare foarte proasta care nu este buna pentru absolut nimeni, iata ce-ar putea fi obligati chinezii sa faca.

Huawei MATE 40 Pro restrictii

Huawei MATE 40 Pro pare tot mai sigur pentru a avea o schimbare extrem de mare implementata de catre compania Huawei, iar din pacate vorbim despre ceva ce mai mult ca sigur nu va aduce beneficii pentru noi. Mai exact, dupa foarte multe amenintari, care n-au fost urmate de actiuni reale, cei de la Huawei ar putea fi obligati intr-un final sa renunte in Huawei MATE 40 Pro la toate componentele produse de catre companii americane in China, Taiwan, etc.

Huawei MATE 40 Pro ar putea fi lansat doar cu componente de la companii asiatice, sau europene, daca Donald Trump va decide sa impuna noile sanctiuni foarte dure cu care tot ameninta compania chinezeasca. In cazul in care ele vor fi impuse, atunci Huawei MATE 40 Pro nu va putea fi lansat in vreo forma cu componente ale companiilor americane, chiar daca ele sunt facute in afara SUA, daca la productie sunt folosite echipamente ale unor companii americane.

Huawei MATE 40 Pro: SCHIMBAREA foarte Mare care Nu e Buna

Huawei MATE 40 Pro ar putea fi afectat si in ceea ce priveste componentele care sunt dezvoltate de catre alte companii din afara SUA, iar asta deoarece daca ele sunt produse in afara SUA cu masinarii ale companiilor din SUA, Huawei nu le poate folosi. Mai simplu, in Huawei MATE 40 Pro nu vor putea fi folosite componentele care sunt produse cu masinarii ale unor companii americane, nici componentele dezvoltate de companii din SUA, si nici software dezvoltat in SUA.

Huawei MATE 40 Pro ar fi practic lasat in afara lantului de componente extrem de bune care sunt produse de companii americane, iar nici chip-ul Kirin 990, dezvoltat de Huawei, nu va putea fi folosit daca e produs cu masinarii de productie ale unor companii americane. In aceasta situatie e TSMC, o companie taiwaneza care produce pentru Huawei procesoare folosind masinarii cumparate din SUA, dar daca noile sanctiuni vor fi introduse, acest lucru nu va mai putea fi facut.

Huawei MATE 40 Pro ar putea ajunge sa aiba procesoare MediaTek, sau procesoare Kirin facute de MediaTek, sau Samsung, cu procese de fabricatie inferioare celor de la TSMC, deci toata lumea pierde.