iPhone 9: Noua Data de LANSARE dupa Amanarea din Martie

iPhone 9 lansare aprilie

iPhone 9 a avut lansarea din martie amanata de catre compania Apple, si asta pentru ca nu a putut produce la timp noile sale modele de telefoane, astfel ca a decis sa gaseasca o alta data la care va pune noul model in vanzare pentru clientii sai.

iPhone 9 urmeaza sa fie prezentat in data de 15 aprilie de catre cei de la Apple, iar vanzarile vor incepe pe 22 aprilie, o saptamana mai tarziu, insa deocamdata nici aceste date nu sunt 100% sigure, dupa cum era de altfel si de asteptat in aceasta situatie.

iPhone 9 este un iPhone 8 usor modificat, dar chiar si asa, cei de la Apple au trebuit sa refaca modelele vechi cu unele componente noi, iar unitatile n-au putut fi pregatite pana in momentul in care a fost stabilita prima data de lansare, totul din cauza Coronavirus.

iPhone 9 pare acum sa fie mult mai pregatit pentru lansare decat acum cateva saptamani, iar cei de la Apple par sa se grabeasca sa aduca telefonul in magazine cat de repede pot pentru, dar ramane de vazut cam cat de mare va fi interesul pentru el.

iPhone 9 va fi lansat in multe zone de pe glob, majoritatea cu probleme mari din cauza Coronavirus, iar dorinta de a cumpara un iPhone nou nu va mai fi la fel de mare, mai ales in randul celor care au ramas fara locuri de munca in aceasta perioada.