Playstation 5: Ce Spune Seful XBOX despre Noua Consola Sony

Playstation 5 este una dintre cele doua noi si importante console care vor fi lansate in 2020 pentru oamenii din intreaga lume, iar dupa cum se prezinta lucrurile, va fi o concurenta foarte serioasa pentru banii oamenilor in perioada sarbatorilor de iarna din 2020.

Playstation 5 si XBOX One X vin cu extrem de multe schimbari, insa Phil Spencer, omul care conduce divizia XBOX in cadrul Microsoft, este increzator ca produsul creat sub conducerea sa va fi in final cel mai bine vandut dintre cele doua care vor fi lansate in toamna.

Playstation 5 a fost prezentata la doar cateva zile in urma XBOX One X, iar Phil Spencer spune ca dupa ce a vazut noutatile care au fost anuntate pentru consola competitoare, s-a simtit mult mai bine cu alegerile facute, dar si cu pretul pe care-l va avea produsul lor.

Playstation 5 nu depaseste XBOX One X la toate capitolele in ceea ce priveste specificatiile, insa Spencer e convins ca a sa consola e mai buna pentru ca a fost dezvoltata cu o strategie care a avut in vedere combinarea cat mai bune a hardware-ului cu software-ul.

Playstation 5 nu e perfecta, asa cum nici XBOX One X nu e perfecta, dar seful diviziei XBOX da de inteles ca viziunea sa privind dezvoltarea consolei e ceva ce vedem la Apple, iar asta ar trebui sa ofere cele mai bune performante, si experienta, pentru ea.