CEC Bank: Anunt IMPORTANT pentru Clienti, ce TREBUIE sa Stie

CEC Bank face un anunt foarte important pentru toti clientii sai din Romania, iata ce spune banca si ce trebuie sa stie toti cei care ii folosesc serviciile.

CEC Bank ghiseul

CEC Bank a facut un anunt foarte important pentru clientii din Romania zilele acestea, si vorbim despre o masura care este necesara pentru foarte multa lume in aceasta perioada in care trebuie sa ne protejam. Mai exact, cei de la CEC Bank isi anunta clientii ca prin intermediul aplicatiei de Mobile banking pot accesa in mod direct situatia taxelor si impozitelor, plus a amenzilor datorate catre autoritati, totul fara a merge si intreba undeva de ele.

CEC Bank le permite tuturor clientilor sai sa descopere ce taxe si impozite au de platit, in functie de ceea ce apare in platforma Ghiseul.ro, iar daca nu aveti cont in ea, puteti face chiar din aplicatie. Totul este integrat in mod automat de catre CEC Bank pentru ca toti clientii sai sa poata afla foarte usor ceea ce au de platit catre autoritati, astfel incat sa isi achite rapid orice fel de dari catre stat, desigur si fara a plati vreun comision pentru asta.

CEC Bank: Anunt IMPORTANT pentru Clienti, ce TREBUIE sa Stie

CEC Bank ghiseul taxe impozite

CEC Bank a anuntat ca in 2019 numarul de utilizatori ai aplicatiei sale a crescut cu 95% comparativ cu anul anterior, astfel ca s-a decis inclusiv integrarea cu platforma Ghiseul.ro pentru a ajuta oamenii. Asta inseamna ca nu mai trebuie verificata separat platforma statului pentru a vedea ce taxe si impozite nu sunt platite, CEC Bank simplificand foarte mult vietile oamenilor, asa cum ar trebui sa faca, de fapt, fiecare banca din Romania.

CEC Bank isi ofera aplicatia mobila pentru telefoanele cu sisteme de operare iPhone si Android de ceva vreme, iar in ambele exista implementata aceasta facilitate pentru toata lumea. E posibil ca pentru a putea folosi aplicatia celor de la CEC Bank sa fie nevoie sa faceti activarea direct de la banca, pentru a primi acces in ea, insa mai multe detalii va trebui sa cereri de la reprezentantii bancii pentru a va ajuta sa aveti acces la contul vostru de acolo.

CEC Bank este una dintre cele mai mari banci din Romania, iar separat de ceea ce vorbim astazi, ea a implementat si suport pentru Apple Pay pentru clientii sai din Romania de ceva vreme.