DIGI Romania: Anunt SURPRIZA, Noutati pentru TOTI Clientii

DIGI Romania a facut nu anunt surpriza cu privire la noutatile pe care le-a pregatit pentru toti clientii din Romania, iata la ce a lucrat grupul.

DIGI Romania optimizari

DIGI Romania a facut un nou anunt foarte important zilele acestea, unul care ne arata cat de mare este interesul pentru a se asigura, si a ne asigura, de faptul ca in aceasta perioada cineva are grija de noi. Mai exact, la o saptamana dupa ce DIGI Romania le cerea clientilor sa ii protejeze pe angajatii sai si sa nu ii supuna unor riscuri inutile prin stricarea echipamentelor pe care le folosesc, acum vine cu informatii suplimentare privind clientii.

DIGI Romania a anuntat ca a facut modificari atat pentru website-ul, cat si pentru aplicatia sa pentru telefoane mobile, astfel incat acestea sa faca fata nevoilor clientilor din aceasta perioada. Ele au parte si de functii noi oferite de catre DIGI Romania pentru a nu ii forta pe clienti sa vina in magazine pentru a plati facturi, sau a cere ajutor, ceea ce face parte din intreaga lor strategie de a ajuta oamenii sa ramana in case, si implicit in siguranta.

DIGI Romania: Anunt SURPRIZA, Noutati pentru TOTI Clientii

DIGI Romania si-a crescut deasemenea si capacitatea infrastructurii, astfel incat sa nu existe probleme pentru procarea platilor, sau a cererilor de activare a facturilor electronice, ori a altor servicii. DIGI Romania a afirmat ca activarile pentru factura electronica au crescut cu 125% in ultimele 10 zile din martie fata de aceeasi perioada a lunii anterioare, iar numarul platilor online a crescut deasemenea cu 45%, ceea ce ne arata cat de mult vor oamenii sa se protejeze.

digi romania optimizari noutati

DIGI Romania le-a cerut oamenilor sa renunte la tabieturile de a merge fizic in magazine pentru a face orice, acestia s-au conformat, iar compania le ofera si experiente pe masura asteptarilor lor. E de asteptat ca si alte imbunatatiri sa fie aduse pentru aplicatiile si website-ul celor de la DIGI Romania daca va fi nevoie de ele, iar per total infrastructura ar trebui sa tina pasul cu cererile tot mai mari venite din parte aoamenilor care fac totul online.

DIGI Romania a fost intotdeauna dornica sa le ofere clientilor cea mai buna experienta online, avand si cel mai bun internet fix din Romania, iar daca si traficul va mai creste, atunci va putea face fata tuturor cererilor.