Facebook: Decizia Anuntata in Plina Pandemie de Coronavirus

facebook angajari coronavirus

Facebook surprinde pe toata lumea cu o noua decizie foarte importanta luata in plina pandemie de Coronavirus, compania americana fiind in continuare in centrul atentiei multumita modului in care se comporta acum, de aceasta data intr-un mod bun.

Facebook a anuntat ca in 2020 intentioneaza sa angajeze peste 10.000 de oameni pentru diversele sale divizii, iar asta deaorece isi continua proiectele pe care le-a inceput de ceva vreme, si care sunt foarte importante pentru ea in continuare.

Facebook nu numai ca nu si-a concediat angajatii actuali, ba acum cateva saptamani a anuntat ca le ofera si bonusuri de 1000 de doalri, plus altele de performante, iar acum anunta ca vrea sa mai angajeze inca 10.000 de oameni pentru a-si continua proiectele.

Facebook a facut anuntul in timp ce in SUA cateva milioane de oameni au depus cereri de somaj, aceasta cea mai mare crestere din, cel putin, ultimul secol al numarului de americani care au ramas fara un loc de munca, situatia fiind foarte serioasa.

“Angajarea noastră se menține într-un ritm foarte, foarte agresiv. Ne simțim norocoși să putem face asta. De asemenea, avem responsabilitatea de a face acest lucru – să ne păstrăm angajații, dar sperăm să angajăm mai mult pentru că avem nevoie de ei.”

Facebook este una dintre foarte putinele companii care a facut un asemenea anunt in aceasta perioada foarte grea pentru clientii din toata lumea, dar exista si alte companii din SUA care sunt potente din puncte de vedere financiar, deci ar trebui sa faca si ele lucruri similare.