Orange: Mesajul IMPORTANT, TOTI Clientii Romani sunt Vizati

Orange are un mesaj foarte important pentru toti clientii din Romania, iata cu ce apel vine grupul de telecomunicatii pentru cei care-i folosesc serviciile.

orange donatii

Orange are un mesaj foarte important pentru toti clientii sai din Romania, compania lansandu-l in cursul zilei de ieri, si vorbim despre ceva care ar trebui sa fie stiut de catre toti cei din tara in acest moment. Mai exact, cei de la Orange au lansat ieri un apel, la romanii care vor sa doneze pentru a ajuta lupta impotriva Coronavirus, spunand ce au facut ei ca si companie pentru a sustine Romania, dar oferind si solutii pentru ca noi sa ne implicam, daca vrem.

Orange a anuntat ieri ca a donat sute de mii de euro pentru a ajuta spitalele din Romania, ca ofera internet si telefoane gratuite, dar le spune romanilor ca pot deasemenea sa sustina aceasta lupta. Cei de la Orange au pe website-ul lor listate cateva dintre ONG-urile catre care romanii pot dona in acest moment bani pentru a sustine lupta pe care cadrele medicale si spitalele din tara o duc in momentul de fata impotriva Coronavirus, si oricine poate ajuta.

Orange: Mesajul IMPORTANT, TOTI Clientii Romani sunt Vizati

Orange donatii Coronavirus

Orange sustine de ani de zile platformele prin care se doneaza bani in Romania, pentru a sustine diverse cauze, in 2019 inregistrandu-se 10 milioane de donatii, deci multe milioane de euro stransi. In 2018 erau 500.000 de oameni care setasera ca lunar sa fie donate anumite sume de bani catre aceste platforme pe care si Orange le sustine, iar acum compania vine cu un apel pentru ca si mai multi dintre clientii sai, si nu numai, sa o faca.

Orange spune deasemenea ca nu e singurul operator prin care se pot face donatii, cei de la Vodafone, Telekom, RCS & RDS sustinand deasemenea donatiile catre aceste platforme. Totusi, Orange face un apel important pentru clientii sai care vor sa doneze bani pentru a ajuta Romania in plina pandemie de Coronavirus, si orice fel de sume de bani ajuta, mai ales daca donatiile vin de la zeci, sute, mii, zeci de mii de oameni, sume mari putandu-se aduna.

Orange este doar unul dintre grupurile de telecomunicatii din Romania care are initiative de acest gen pentru a convinge clientii sa faca donatii, asa ca ramane ca fiecare sa decida daca poate sustine lupta, sau nu.