iOS 14 aduce Noi Setari pentru Wallpaper-uri in iPhone si iPad

iOS 14 setari wallpaper

iOS 14 este la doua luni de prezentarea oficiala in prima versiune beta, iar azi avem ocazia de a vedea iar la ceea ce lucreaza angajatii celor de la Apple, asta dupa ce luna trecuta am vazut alte detalii cu privire la noutatile pregatite pentru noi.

iOS 14 are astazi prezentat meniul de setari pentru wallpaper-urile care vor putea fi folosite pe iPhone si iPad, fiind confirmat faptul ca vom putea alege si wallpaper-uri din aplicatii terte care sunt instalate in iDevice-urile noastre, ceva ce ateptam de multa vreme.

iOS 14 urmeaza deasemenea sa preia si o functie de la Apple Watch, adica vom avea posibilitatea de a seta un wallpaper diamic “inteligent”, care va putea f folosit doar pe ecranul principal de aplicatii, trei optiuni fiind disponibile pentru folosirea sa.

iOS 14 va avea mai multe noutati implementate de catre compania Apple, iar ceea ce vedem mai jos este doar o mica parte dintre noutati, cu unele optiuni pentru personalizare, dar chiar si asa, vorbim despre schimbari de care era nevoie de ceva vreme.

iOS 14 va fi prezentat de catre compania Apple in luna iunie in cadrul unei conferinte care va avea loc doar online, iar prima versiune beta va fi pusa in distributie pentru dezvoltatori in aceeasi zi, deci vom putea testa toate noutatile cat se poate de repede.