HBO Go: TOP 10 cele mai Urmarite Filme din Martie in Romania

HBO Go are publicat un top 10 al celor mai urmarite filme in cursul lunii martie in Romania de catre abonati, iata ce au preferat romanii sa vada in platforma.

HBO Go romania

HBO Go are dezvaluit de catre cei de la HBO un top 10 al celor mai urmarite filme in Romania de catre clientii care au acces la platforma, si asa ne putem face o idee foarte buna cu privire la ceea ce au vrut sa vada oamenii. Probabil ca nu surprinde pe cineva faptul ca filmul Colectiv a fost cel mai urmarit in luna martie in cadrul platformei HBO Go de catre romani, el fiind facut pentru a prezena drama care a avut loc pe final de an 2015, si foarte multi romani a vrut sa il vada.

HBO Go are in continuare o selectie foarte vasta de filme de la Hollywood care au avut succes peste tot in lume, si care desigur ca au tras atentia romanilor, mai ales in aceasta perioada in care oamenii stau in case. Dupa Colectiv, al doilea cel mai popular film de pe HBO Go in luna martie a fost The Lion King 2019, iar din moment ce foarte multi copii au stat acasa in aceasta perioada, e normal ca parintii sa fi vrut sa le ocupe timpul cu filme perfecte pentru ei.

HBO Go: TOP 10 cele mai Urmarite Filme din Martie in Romania

HBO Go Romania top 10

HBO Go are in Romania listat pe pozitia a treia filmul Spider-Man: Far from Home, o alta creatie care e perfecta nu doar pentru copii, ci si pentru adulti, ea fiind lansata in cursul anului trecut. Men in Black: International e filmul listat pe locul al patrulea, povestile cu extraterestri fiind in general populare in filme, iar HBO Go pare sa aiba multi abonati carora le place fictiunea, iar asta deoarece pe locul 5 s-a plasat filmul Alladin 2019, unul la fel de interesant.

HBO Go are peste 6200 de ore de filme disponibile in Romania, dar din pacate o promotie despre care v-am vorbit zilele trecute, cu 500 de ore de filme si seriale, zeci la numar, oferite gratuit, fara abonament, nu e disponibila in Romania. In Romania unii operatori de telecomunicatii ofera HBO Go gratuit o luna la anumite abonamente in aceasta perioada, insa in caz contrar puteti incerca 7 zile serviciul fara plata, detalii fiind in website-ul pentru Romania.

HBO Go este una dintre cele mai populare platforme de streaming video la cerere din intreaga lume, este foarte populara in Romania, iar lunar sunt adaugate filme si seriale noi.