Facebook: Va permite promovarea mastilor textile in retea

facebook masti textile

Facebook a anuntat ca nu va mai bloca anunturile privind mastile textile care sunt recomandate acum inclusiv in unele state din Europa pentru a preveni raspandirea Coronavirus cu aceeasi rapiditate precum s-a intamplat pana in momentul de fata.

Facebook a blocat informatiile oamenilor care fac masti de acest gen, inclusiv comentariile lasate la diverse postari, insa reteaua de socializare a anuntat ca isi va schmba strategia pentru a permite inclusiv promovarea mastilor de acest gen in contextul actual.

Facebook si-a lasat sistemele automate de moderare sa blocheze aceste anunturi de la oameni care fac masti textile si le vand pentru cei interesati, insa situatia se schimba, iar cei care le produc vor putea sa le promoveze prin postari si comentarii fara probleme.

Facebook si-a schimbat atitudinea poate si pentru ca inclusiv americanii au inceput sa le recomande oamenilor sa poarte masti pentru a preveni raspandirea Coronavirus in randul popopulatiei, inclusiv mastile textile fiind recomandate ina cest sens.

“Sistemele automate pe care le-am creat pentru a preveni vânzarea măștilor medicale necesare lucrătorilor din sănătate au blocat din greșeală unele eforturi de a dona provizii. Ne cerem scuze pentru această eroare și lucrăm pentru actualizarea sistemelor noastre pentru a evita greșelile ca acestea să meargă înainte. Nu vrem să punem obstacole în calea oamenilor care fac un lucru bun.”