iOS 14: Widget-uri REALE vin in Sfarsit si pe iPhone si iPad

ios 14 widget iphone ipad

iOS 14 va aduce in sfarsit widget-uri reale pentru iPhone si iPad de la compania Apple, ceva ce foarte multa lume asteapta de foarte multa vreme, dar ceva ce abia acum a fost descoperit in codul sursa al sistemului de operare pentru iDevice-uri.

iOS 14 are implementat acest sistem cu numele de cod “Avocado”, el permitand plasarea de widget-uri oriunde pe ecranele principale de aplicatii din iDevice-urile noastre, totul pentru a facilita vizualizarea rapida de informatii din aplicatiile care au widget-uri.

iOS 14 nu va schimba prea mult widget-urile, dar ne va permite sa le plasam in paginile de iconite pentru aplicatii, fara a mai fi nevoiti sa le cautam prin LockScreen, sau sa facem glisari pe ecran pentru a le afisa, asa cum se intampla pe tabletele iPad.

iOS 14 va permite controlarea acestor widget-uri la fel ca iconitele pentru aplicatiile pe care le avem in iPhone si iPad, ocupand desigur mai mult spatiu in paginile de aplicatii, dar pana la urma asta e perfect normal, si ceea ce foarte multa lume isi dorea de ceva vreme.

iOS 14 are aceasta functie in proces de implementare in acest moment, ea ar putea fi eliminata complet de catre cei de la Apple, dar nu ne ramane decat sa speram ca acest lucru nu se va intampla, si ca vom avea in sfarsit ceea ce asteptam de mult.