Netflix: Abonatii NU au STIUT ca pot Face Asta Chiar Acum

Netflix poate fi folosit de catre abonati intr-un mod care pana acum nu a fost stiut de catre cineva, iata ce pot face chiar in acest moment cu prietenii.

Netflix petrecere

Netflix este foarte popular in intreaga lume in momentul de fata, iar asta in conditiile in care foarte multa lume este blocata in casa si nu prea are ce sa mai faca in afara de a urmari filme, seriale, si nu doar atat. Pentru cei care vor sa urmareasca filmele, serialele, documentarele de pe Netflix impreuna cu prietenii exista acum o noua optiune pentru a face asta in timp real, cu toata lumea urmarind fix acelasi lucru, ceva ce ar putea fi extrem de util in aceasta perioada.

Netflix este unul dintre serviciile pe care o platforma numita Kosmi le are integrate, si pentru care putem face un screen sharing pentru ca alti prieteni sa poata vedea exact la ceea ce ne uitam si noi. Kosmi este o platforma care ne permite sa cream camere virtuale private in care putem discuta cu prietenii, dar mai mult decat atat, printre altele, putem transmite inclusiv un feed video si audio cu orice vedem noi in Netflix prin propriul browser.

Netflix: Abonatii NU au STIUT ca pot Face Asta Chiar Acum

Netflix petrecere prieteni
Cum folosesti Kosmi pentru a a vedea filme si seriale de pe Netflix.

Netflix poate avea orice filme, seriale, documentare, transmise in camerele virtuale care pot fi create prin Kosmi, prin browserul Google Chrome putand fi partajat tot ceea ce vedem pe ecran in tab-ul deschis pentru serviciu. Ideea in sine vine ca o completare pentru extensia Party care a fost creata special pentru Netflix, iar spre deosebire de aceea, in aceasta situatie doar cel care face transmisiunea trebuie sa aiba abonament in platforma pentru a reda continut.

Netflix este o metoda foarte buna de a ne ocupa timpul in aceasta perioada in care toata lumea vrea sa aiba cate ceva util de facut, iar Kosmi vine cu o solutie care pana acum n-a fost oferita intr-un mod similar. E greu de spus in ce masura Kosmi nu incalca regulile celor de la Netflix pentru redarea continutului de catre abonati, dar pana una-alta, clientii vor putea sa faca sesiuni de urmarit filme si seriale impreuna de la distanta, daca asta vor.

Netflix nu are deocamdata restrictii in ceea ce priveste asemenea tipuri de servicii, insa n-ar fi exclus ca la un moment dat ele sa fie impuse de catre platforma pentru abonatii din toata lumea.