GTA 6: Ce Trebuie sa Stii despre LANSAREA pentru PC, Console

GTA 6 asteptari

GTA 6 este un joc extrem de asteptat, exista foarte multa atentie pentru el din partea fanilor seriei, si daca esti unul dintre ei, trebuie sa stii ceva in legatura cu lansarea, si este foarte important, pentru ca s-ar putea sa mai avem mult de asteptat.

GTA 6 este un joc extrem de important pentru Rockstar Games, iar asta inca tine destul de departe lansarea pentru clientii din toata lumea, cei de la Take Two si Rockstar Games asteptand momentul propice pentru a-l prezenta si a il pune in vanzare, iar asta nu se va intampla curand, conform analistilor.

GTA 6 ar urma sa fie prezentat undeva mai tarziu in cursul anului 2020 de catre cei de la Rockstar Games, aproape de lansarea noilor Playstation 5 si XBOX One X, totul pentru a lega cumva lansarea si de aceste produse care vor fi dorite de catre foarte multi consumatori.

GTA 6 ar putea fi prezentat deasemenea mult mai tarziu in cursul anului 2020 decat am crezut pana in momentul de fata, decea ce desigur ca nu este o veste chiar atat de buna, insa lansarea in mod sigur nu va avea loc in 2020, ci poate in 2021, dar nu cred ca mai tarziu de atat.

“Odată cu lansarea de noi console în această toamnă, Take-Two’s Rockstar Games – studioul care dezvoltă francizele Grand Theft Auto și Red Dead Redemption – va planifica probabil câteva lansări noi în următorii ani pentru a valorifica creșterea noului hardware. sisteme. Având în vedere că au trecut mai bine de șase ani de la ultima lansare, pare rezonabil să ne așteptăm ca noul titlu de Grand Theft Auto să fie anunțat în următorii ani.”

GTA 6 nu va ajunge inainte ca GTA 5 sa genereze mai putini bani din platforma online, astfel ca mai avem de asteptat pana cand acest lucru se va intampla, mai ales ca in momentul de fata ea inca genereaza sume substantiale pentru Take Two si Rockstar Games.