Huawei: Masurile EXTRAORDINARE Luate din Cauza Coronavirus

Huawei a implementat o serie de schimbari foarte mari din cauza Coronavirus in China, iata masurile extraordinare pentru siguranta angajatilor sai.

Huawei consult

Huawei s-a numarat printre primele companii care au fost afectate de noul Coronavirus dupa ce China a dat ordin ca o parte din tara sa fie inchisa pentru a impiedica raspadirea sa in randul cetatenilor. Huawei a avut multe birouri inchise, si a avut intr-o buna masura afectata productia din cauza Coronavirus, iar acum aflam si cateva dintre masurile care au fost luate pentru ca angajatii sai sa fie in siguranta in aceasta perioada foarte incerta.

Huawei ii obliga pe angajatii sai sa ofere informatii zilnice despre starea lor de sanatate intr-o aplicatie speciala pe care a creat-o din cauza Coronavirus, informatiile de acolo putandu-i interzice unui angajat sa intre in birouri. Huawei a introdus aceste masuri pentru a se asigura ca in birourile sale nu patrund angajati care ar putea fi infectati cu noul Coronavirus, iar pana acum nu pare sa fi avut incindente in care persoane bolnave sa fi ajuns printre ceilalti angajati.

Huawei: SCHIMBARILE Mari aduse de Coronavirus in Companie

Huawei consult aplicatie

Huawei a fost una dintre companiile care si-a reinceput foarte rapid activitatea dupa ce guvernul chinez a decis sa le permita oamenilor sa revina la munca, insa asa cum era de asteptat, Coronavirus a schimbat multe. Masurile de acum sunt impuse in ideea de a preveni o reaparitie a cazurilor in randul oamenilor, si a unei raspandiri necontrolate, Huawei fiind doar una dintre companiile care ia aceste masuri pentru a-si proteja angajatii, dar si restul populatiei.

Huawei nu mai poate nici sa-si cheme partenerii la sediile sale din China pentru a le prezenta produsele noi pe care le pune in vanzare, si nici nu-si mai poate prezenta produsele in conferinte mari in fata presei. Totul s-a schimbat din cauza Coronavirus, si nu doar pentru Huawei, insa deocamdata vedem cum face aceasta companie fata situatiei, si e foarte probabil ca inclusiv multe alte companii sa ia masuri similare in viitor pentru angajati.

Huawei, la fel ca si restul companiilor din toata lumea, a fost foarte afectata de Coronavirus, insa este printre primele care revine la nomral dupa ce situatia critica din China a luat sfarsit deja.