Windows 10: May 2020 Update vine cu o Noua Mare SCHIMBARE

Windows 10 are anuntata o noua mare schimbare pentru May 2020 Update, iata ce a pregatit compania Microosft pentru oamenii din toata lumea acum.

Windows 10 optiuni actualizari

Windows 10 va avea May 2020 Update lansat foarte curand pentru utilizatorii din intreaga lume, iar compania Microsoft face si o schimbare foarte buna pentru toti cei care au instalat sistemul de operare in propriile calculatoare. Mai exact, incepand cu May 2020 Update va fi introdus pentru Windows 10 un nou sistem de notificari menit sa le spuna oamenilor cand ar trebui sa instaleze actualizarile care sunt puse la dispozitie de catre cei de la Microsoft.

Windows 10 va afisa noi notificari in centrul de actiuni care poate fi accesat din taskbar de catre utilizatorii de calculatoare, iar prin intermediul sau putem deasemenea sa si controlam ceea ce se intampla cu aceste actualizari. Se pare ca pentru fiecare notificare pe care Windows 10 ne-o afiseaza vom avea nu mai putin de 3 optiuni pentru interactiune cu ea, fie ca vrem sa instalam respectivele actualizari pe loc, sau sa o facem la o data ulterioara, la alegere.

Windows 10: May 2020 Update vine cu o Noua Mare SCHIMBARE

Windows 10 optiuni actualizari

Windows 10 aduce aceste optiuni intr-un format complet nou in comparatie cu ceea ce era pana acum disponibil pentru notificarile disponibile pentru actualizari, iar ideea este una destul de buna pentru a veni in ajutorul nostru. Cei de la Microsoft au avut de-a lungul timpului foarte multe probleme cu diversele sisteme de notificari pe care le-au avut pentru Windows 10, iar ceea ce vedem acum este un pas foarte bun facut in directia corecta pentru noi.

Windows 10 va avea modificari facute inclusiv pentru felul in care sunt livrate si instalate actualizarile in calculatoare, cei de la Microsoft incercand sa invete cate putin din plangerile de pana acum ale oamenilor din toata lumea. Problema cea mai mare nu sta totusi infaptul ca Windows 10 are schimbat modul in care sunt livrate actualizarile, ci in faptul ca ele vin cu extrem de multe probleme, unele dintre ele care strica intr-o buna masura calculatoarele.

Windows 10 are programat May 2020 Update, dupa cum ii spune si denumirea, pentru lansare in luna mai, insa deocamdata nu exista vreo data stabilita pentru inceperea distributiei.