Telekom: EROII din Retea in Plina Pandemie de Coronavirus

Telekom ne prezinta astazi eroii din reteaua sa in plina pandemie de Coronavirus, iata ce spune compania, si ce spun ei, despre munca depusa.

Telekom a publicat clipul video de mai sus pentru a le arata clientilor din toata Romania care sunt eroii din retea in plina pandemie de Coronavirus, si ce eforturi depun pentru ca noi sa putem folosi serviciile sale. Cei de la Telekom au foarte multi tehnicieni care lucreaza in momentul de fata in diverse zone din Romania pentru a se asigura ca toate serviciile sale functioneaza in parametri normali, iar multumita lor noi ne putem bucura de toate serviciile sale.

Telekom a luat deja de cateva luni bune o serie de masuri prin care a incercat sa isi tina in siguranta angajatii care lucreaza in diverse zone din tara pentru a intretine infrastructura sa, ori pentru a o extinde. Vorbim despre foarte multi oameni care in aceasta perioada trebuie nu doar sa se urce pe stalpi pentru a verifica echipamente, ci trebuie sa si intre in case pentru a inlocui altele, iar cei de la Telekom spun ca i-au dotat cu echipamente de protectie adecvate.

Telekom: EROII din Retea in Plina Pandemie de Coronavirus

Telekom ne arata aici oamenii care ne tin internetul, televiziunea, serviciile de telefonie in functiune, iar ceea ce vedem este valabil inclusiv pentru DIGI, Orange, sau Vodafone. Cei de la DIGI au tras acum cateva saptamani un semnal de alarma vis-a-vis de protejarea acestor angajati care au grija de infrastructura sa, iar Telekom incearca sa ne spuna cam acelasi lucru, doar ca exemplifica munca, si ii lasa pe angajati sa vorbeasca singuri.

Telekom nu ii protejeaza doar pe acest angajati, ci si pe cei care lucreaza in magazinele din toata tara, si trebuie sa intre zilnic in contact cu oamenii care mai merg la ele in aceasta perioada. Si angajatii din call centrele celor de la Telekom sunt deasemenea protejati, impreuna cu ceilalti care nu pot lucra de acasa si trebuie sa mearga la birou, compania spunand ca ofera echipamente de protectie pentru toata lumea, reusind sa cumpere destul de multe.

Telekom are milioane de clienti in toata tara, deci de serviciile sale si munca oamenilor din clipul de mai sus depinde foarte multa lume, astfel ca ei ar trebui protejati.