WhatsApp: Noua Functie MAJORA Adusa in Sfarsit pe Telefoane

WhatsApp aduce o noua functie foarte importanta pentru telefoane, dupa o lunga asteptare a utilizatorilor, platforma avand in sfarsit schmbarea integrata.

WhatsApp fisiere

WhatsApp are o noua functie integrata in sfarsit pentru telefoane, aplicatia de mesagerie avand nevoie de o asemenea schimbare pentru cei care o folosesc pe dispozitivele cu sistem de operare Android, ea fiind oferita in iOS. Mai exact, WhatsApp a lansat de ceva vreme pentru telefoanele iPhone o functie speciala care permite cautarea avansata printre mesajele si fisierele care au fost trimise, sau primite, pe telefoane, iar acum ea va ajunge si pe Android.

WhatsApp are in testare in versiune beta aceasta functie noua pentru telefoanele cu sistem de operare Android, iar mai jos puteti vedea cum arata ea, si cum ar trebui sa poata fi folosita de catre noi. WhatsApp va permite cu noua functie pentru Android cautarile de fisiere audio, clipuri video, poze, link-uri, imagini animate de tip GIF, sau documente, exact precum pe telefoanele iPhone, iar asta e o veste foarte buna pentru toti cei care o ateptau in Android.

WhatsApp: Noua Functie MAJORA Adusa in Sfarsit pe Telefoane

WhatsApp fisiere cautari

WhatsApp este o aplicatie in care oamenii au extrem de multe mesaje, zeci, sute de mii, poate chiar milioane, cu diverse documente, poze, filmari, link-uri, pierdute printre conversatiile lungi. Functia aceasta permite descoperirea lor foarte rapida in baza denumirii pe care o au, WhatsApp stiind cat de dificila poate fi cautarea lor manuala, iar functia aceasta vine sa ajute extrem de mult utilizatorii care vor sa aiba parte de o experienta mai buna din acest punct de vedere.

WhatsApp a testat pentru o buna perioada de timp functionalitatea in versiune beta pentru telefoanele iPhone inainte de a o lansa in mod oficial, si face fix acelasi lucru pentru telefoanele Android acum. Ideea din spatele functiei este de a le permite utilizatorilor din intreaga lume de a se bucura de o experienta mult mai buna pentru folosirea aplicatiei WhatsApp, iar asta vine ca o surpriza foarte buna pentru toti cei care aveau nevoie de ea.

WhatsApp va lansa functia in momentul in care va considera ca este 100% pregatita pentru a fi oferita pentru toata lumea, desi nu se stie foarte clar cam cand ar trebui sa se intample acest lucru.