GTA 5: Rockstar SURPRINDE, ce a LANSAT pentru TOTI Jucatorii

GTA 5 extraterestri

GTA 5 are parte de o surpriza foarte mare astazi, cei de la Rockstar Games lansand in cursul noptii trecute ceva ce extrem de putina lume se astepta sa vada, dar ceva ce este in final foarte bun pentru multi dintre cei care se joaca in platforma online a companiei.

GTA 5 are incepand e ieri lansat un nou mod de joc, disponibil pentru o perioada limitata de timp, acesta fiind oferit doar in South San Andreas, si vorbim despre intoarcerea unui Alien Survival Series, dar si a Peyote Plants, cu recompense noi oferite.

GTA 5 a avut aceste moduri speciale de joc lansate de Halloween in 2019, ele fiind foarte apreciate de catre jucatori, astfel ca Rockstar le readuce pentru noi, si ne putem transforma din nou intr-una dintre aceste creaturi pentru a ne distra in platforma online.

GTA 5 are lansate aceste noi moduri de joc cu disponibilitate pana in data de 13 aprilie, astfel ca daca sunteti interesati sa profitati de ele, ar trebui sa intrati joc si sa le incercati cat mai repede, inainte sa dispara in totalitate pentru toata lumea.

GTA 5 are aceste noi moduri de joc lansate la scurt timp dupa ce Rockstar a oferit recompense speciale la inceput de aprilie, plus diverse reduceri pentru cei care doreau sa cumpere anumite obiecte din joc, deci surprizele vin unele dupa altele fara oprire.