Fortnite: Sezonul 2 are o Noua Mare SURPRIZA, ce a Aparut

Fortnite seif

Fortnite nu a avut toate surprizele sezonului 2 dezvaluite chiar de la bun inceput de catre cei de la Epic Games, ceea ce desigur ca nu e neasteptat, iar acum continua sa apara ceea ce nu a fost oferit initial, dar ceea ce e foarte, foarte asteptat de jucatori.

Fortnite are dezvaluit acum seif, Vault, care a disparut cand capitolul 1 s-a terminat, insa unele ecrane din locatii diferite de pe harta virtuala a sezonului 2 ne arata ca acest seif urmeaza sa isi refaca aparitia, si ca spionii incearca sa ii descopere locatia pentru a vedea ce ascunde.

Fortnite ar avea un artefact pierdut ascuns in acest seif, iar spionii il cauta in momentul de fata, seiful avand un rol foarte important in capitolul 1, insa a explodat la finalul sau, si acum ar urma sa reapara cu o noua schimbare pentru povestea intregului joc.

Fortnite are si o imagine cu noul seif publicata deja, insa desigur ca vorbim doar despre o portiune a acestuia, nu despre tot, imaginea aparand pe monitoare din The Rig si The Shark, seiful fiind prezentate din unghiuri diferite pe unele dintre monitoare.

Fortnite seif joc

Fortnite a introdus cateva noutati foarte importante cu sezonul 2, iar acest seif ar putea fi unul dintre noile obiective pentru spionii care sunt foarte activi in joc in momentul de fata, deci ne asteapta niste surprize destul de interesante.